Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Турнік - кріплення до стіни SP-Planeta L-4020T1 Silver

Код товару: 191479
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: SP-Planeta
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Горизонтальні бруски та бруски Турнік - кріплення до стіни SP-Planeta L-4020T1 Silver

Шукаєте компактний снаряд, на якому можна було б виконувати різні види підтягувань? Купуйте турнік з кріпленням до стіни SP-Planeta L-4020T1!

Ціна: 1449 грн
шт

Опис товару Турнік - кріплення до стіни SP-Planeta L-4020T1 Silver

 Призначення

Турник - ідеальний снаряд для підтягування в домашніх умовах. Він монтується на стіну, тому не захаращує простір. Він завжди буде у вас перед очима і послужить нагадуванням про регулярність тренувань. Ви вже не будете прив'язані до примх погоди і зможете займатися в будь-який зручний час. Крім того, ця модель дуже міцна, що дозволяє вішати на неї боксерські мішки та груші. А ще це чудовий варіант для тренувань дитини та для занять під час реабілітаційного періоду після травм.
 
Опис
Турник виконаний з металу та витримує вагу до 130 кг. Він покритий міцною порошковою фарбою, яка добре протистоїть стирання, сколам.і подряпин. До стіни кріпиться на кілька болтів, що додає всієї конструкції надійності. Виробник рекомендує монтувати турнік на цегляну або бетонну стіну завтовшки не менше 12 см.
 
Використання
Під час занять на турніку спортсмен використовує власну масу. Якщо цього недостатньо, то цілком можна додати обтяжувачі – міцність турніку дозволяє витримати спортсмена середньої комплекції та додаткову вагу. Конструкція снаряда дає можливість виконувати вправи звичайним, вузьким зворотним та широким хватом. Перший допомагає тренувати м'язи рук (біцепси), трапецієподібні та найширші м'язи спини. Другий дозволяє тренувати найширші м'язи та біцепси.Чим ви вже поставите руки, тим більше на них буде навантаження.
 
Широкий хват необхідний зміцнення найширших м'язів, і якщо торкатися турніка грудьми, то навантаження отримають передні дельти. Вправу виконуйте повільно, контролюйте спуск. Якщо піднімати прямі чи зігнуті ноги та виконувати скручування, то опрацьовуються косі м'язи живота та нижній прес.
 
Переваги
 
Конструкція дуже міцна, витримує до 130 кг.
Турник компактний, не займає багато місця.
Снаряд дозволяє опрацьовувати м'язи спини, живота, грудей, плечей, рук та преса, на нього можна повісити боксерську грушу.

Турнік - кріплення до стіни SP-Planeta L-4020T1 Silver Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Турнік - кріплення до стіни SP-Planeta L-4020T1 Silver в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Горизонтальні бруски та бруски купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Горизонтальні бруски та бруски и купити Турнік - кріплення до стіни SP-Planeta L-4020T1 Silver в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Турнік - кріплення до стіни SP-Planeta L-4020T1 Silver

Призначення Для зміцнення рук, грудей, плечового поясу, преса та спини
Огляд Кріплення: до стіни
Вікова група: доросла, дитяча
Матеріал: метал
Максимальне навантаження до 130 кг
Розмір: 114x40 см

* Технічні характеристики Турнік - кріплення до стіни SP-Planeta L-4020T1 Silver можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Турнік - кріплення до стіни SP-Planeta L-4020T1 Silver

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Турнік - кріплення до стіни SP-Planeta L-4020T1 Silver

Код товару: 191475
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 191476
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 191480
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →