Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікроскоп Tasco Digital 780200T

Код товару: 273115
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Tasco Digital
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікроскопи Мікроскоп Tasco Digital 780200T

Мікроскоп Tasco Digital (780200T) – це повний пакет інформації про мікросвіт. Це не енциклопедія, де ви отримуєте знання з інших рук, це можливість отримати знання з першоджерела. Цифровий мікроскоп Таско Digital надасть вам можливість переглядати найдрібніші деталі на екрані свого монітора.

Ціна: 2881 грн
шт

Опис товару Мікроскоп Tasco Digital 780200T

 Незамінний прилад для юного дослідника-натураліста – це портативний цифровий мікроскоп, одним з яких є модель Tasco Digital виробництва однойменного американського бренду оптики. Однією з головних переваг такого гаджета є доступність. Купити мікроскоп Tasco Digital можна за дуже демократичною ціною, при цьому це ніяк не відбивається на якості складання цього приладу.

 
Він легко від'єднується від «бази» (фіксованої підставки для власне оптичного приладу), тому його можна носити з собою і проводити справжні польові дослідження: на природі гаджет працює так само добре, як і у вашій домашній лабораторії.
 
Ще однією важливою властивістю Tasco Digital є можливість відеозапису та фотографування побаченого. Таким чином, ви зможете знімати цілі відеоролики про дослідження і робити високоякісні знімки досліджуваних зразків, нахо

Мікроскоп Tasco Digital 780200T Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікроскоп Tasco Digital 780200T в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікроскопи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікроскопи и купити Мікроскоп Tasco Digital 780200T в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікроскоп Tasco Digital 780200T

Тип Навчальний
Керівник цифровий
додаткові характеристики можливість запису фото/видно

* Технічні характеристики Мікроскоп Tasco Digital 780200T можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікроскоп Tasco Digital 780200T

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Tasco Digital 780200T

Код товару: 169812
На замовлення, 1-3 дні
Levenhuk 2S NG 3053 грн
Код товару: 154081
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 154398
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →