Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Об'єктив SIGMA 28-70mm f/2.8 DG DN для SONY E-MOUNT CONTEMPORARY

Код товару: 240067
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Sigma
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Об'єктиви для фотоапаратів Об'єктив SIGMA 28-70mm f/2.8 DG DN для SONY E-MOUNT CONTEMPORARY

Об'єктив SIGMA 28-70mm f/2.8 DG DN FOR SONY E-MOUNT CONTEMPORARY - компактний, легкий і порівняно недорогий універсальний зум-об'єктив з постійною світлосилою 1:2.8

Ціна: 35260 грн
шт

Опис товару Об'єктив SIGMA 28-70mm f/2.8 DG DN для SONY E-MOUNT CONTEMPORARY

Об'єктив SIGMA 28-70mm f/2.8 DG DN для SONY E-MOUNT CONTEMPORARY - компактний, легкий і порівняно недорогий універсальний зум-об'єктив з постійною світлосилою 1:2.8 
 
Оптична схема забезпечує ефективне виправлення осьових хроматичних аберацій та сагітальної коми – таких аберацій, які не піддаються автоматичній корекції в камері або за допомогою програмного забезпечення. Нове покриття, що просвітлює Nano Porous Coating разом з уже перевіреним Super Multi-Layer Coating запобігають появі відблисків і втраті контрасту при зйомці з бічним або контровим освітленням. Передня лінза також захищена твердим фтористим покриттям з водовідштовхуючими властивостями.
 
Корпус об'єктива виконаний зкомпозитних матеріалів (термостабільного полікарбонату, TSC), байонет – з латуні. Гумовий фартух захищає від проникнення пилу та вологи через байонетне з'єднання, коли об'єктив встановлений на камеру. Вага (без урахування бленди) складає всього 470 г. Об'єктив легко балансується на електронних стабілізаторах.
 
Фокусування об'єктива здійснюється за допомогою лише однієї лінзи, що забезпечує високу швидкість. Лінійний кроковий двигун при зйомці відео працює плавно, без ривків. Об'єктив також має дуже незначне «дихання» фокусу, що важливо при зйомці відео.
 
Дана модель має відмінну різкість у центрі, яка плавно знижується до самих кутів.кадру, але без явно помітних «провалів» – навіть у самій межі кадру різкість перебуває в «хорошому» рівні. При закритті діафрагми f/4 - f/5.6 різкість по краях підтягується до рівня центрального кола. Щодо боке, то незалежні експерти відзначають його досить високу якість, принаймні для зум-об'єктива в даному ціновому сегменті.
 
Відблиски від джерел світла в розфокусованих областях мають приємну округлу структуру з незначною, ледь помітною пористістю. На відкритій діафрагмі вони набувають форми «котячих зіниць» - явище, що викликається віньєтуванням. При f/4 відблиски приймають правильну круглуформу.
 
Розфокусовані області передаються м'яко, без «нервовості», з плавним переходом. Об'єктив демонструє досить високий рівень дісторсії як у ширококутному положенні (бочкоподібна), так і у довгофокусному (подушкоподібна). Але цей вид спотворень легко виправляється автоматично або прямо в камері (для JPEG), або на етапі обробки RAW в популярних редакторах (Adobe, Capture One). Те саме можна сказати і про залишкові хроматичні аберації.

Об'єктив SIGMA 28-70mm f/2.8 DG DN для SONY E-MOUNT CONTEMPORARY Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Об'єктив SIGMA 28-70mm f/2.8 DG DN для SONY E-MOUNT CONTEMPORARY в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Об'єктиви для фотоапаратів купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Об'єктиви для фотоапаратів и купити Об'єктив SIGMA 28-70mm f/2.8 DG DN для SONY E-MOUNT CONTEMPORARY в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Об'єктив SIGMA 28-70mm f/2.8 DG DN для SONY E-MOUNT CONTEMPORARY

Система L-Mount, Sony FE
Формат Повний кадр
Тип Зум-об'єктив
Стабілізатор зображення Ні
Світлосила Є
Тип діафрагми f2,8
Трансфокатор (зум) Є

* Технічні характеристики Об'єктив SIGMA 28-70mm f/2.8 DG DN для SONY E-MOUNT CONTEMPORARY можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Об'єктив SIGMA 28-70mm f/2.8 DG DN для SONY E-MOUNT CONTEMPORARY

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SIGMA 28-70mm f/2.8 DG DN для SONY E-MOUNT CONTEMPORARY

Код товару: 342277
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342546
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 240056
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →