Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг PROFIeurope PROFI 7.0

Код товару: 205357
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: PROFIeurope
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини Порохотяг PROFIeurope PROFI 7.0

Вбудований парогенератор
Ні
Функція видування
Ні

Ціна: 17931 грн
шт

Опис товару Порохотяг PROFIeurope PROFI 7.0

 Професійний миючий пилосос Profi 7.0 призначений для прання килимів, м'яких меблів і миття підлоги. Ідеально підходить як для використання клінінговими компаніями на виїзді, так і для автомийок, невеликих офісів. Екстрактор обладнаний двигуном Ametek та насосом Ulka, що забезпечує хороші параметри втягування та подачі миючого розчину. Меблева насадка власного виробництва дуже зручно лежить у руці, компактна та маневрена. Килимова насадка шириною 30 см забезпечує швидке та ефективне прибирання килимів та ковролінів. У комплекті є спеціальний адаптер, що дозволяє мити тверді поверхні (ламінат, паркет, лінолеум тощо). Електрична розетка на корпусі дозволяєпідключати додаткове обладнання (роторну електрощітку, вентилятор для сушіння) без використання додаткових дротів живлення. Наявність ручного змотування шнура живлення дозволяє компактно приховати 12 метрів кабелю живлення в корпусі пилососа, тому пилосос став ще мобільнішим і зручнішим. Прозорий корпус із поліпропілену пристосований для контролю рівня забрудненої води в екстракторі та недопущення її переливу. - довжина шланга 2,8 м Бак для миючого розчину можна легко від'єднати і, використовуючи пілезбірник або мембранний фільтр, можливість робити сухе прибирання.

Порохотяг PROFIeurope PROFI 7.0 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг PROFIeurope PROFI 7.0 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини и купити Порохотяг PROFIeurope PROFI 7.0 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг PROFIeurope PROFI 7.0

Тип Будівельний пилосос
живлення мережа
споживана потужність Потужність, Вт:
1400
Об'єм контейнера для сміття 10 л
Об'єм рідини 4,5
Додатково 440х330х550
Вага 10

* Технічні характеристики Порохотяг PROFIeurope PROFI 7.0 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг PROFIeurope PROFI 7.0

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PROFIeurope PROFI 7.0

Код товару: 145894
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 25568
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 310559
На замовлення, 1-3 дні
IDROBASE Pulito 6 21586 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →