Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг Karcher S4 Twin

Код товару: 205982
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Karcher
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини Порохотяг Karcher S4 Twin

За допомогою підмітальної машини Kärcher S 4 Twin тротуари та дороги, в'їзди та двори очищаються вп'ятеро швидше, ніж з використанням мітли та совка. При цьому сміття одразу ж збирається у контейнер машини. Сучасний підхід до прибирання: легко, швидко та чисто.

Ціна: 8041 грн
шт

Опис товару Порохотяг Karcher S4 Twin

    Підмітальна машина Karcher S4 Twin відрізняється простотою та зручністю в експлуатації та зберіганні. Вона призначена для прибирання дворів, тротуарів, гаражів та під'їзних доріжок. Довга щетина бічних щіток забезпечує якісне прибирання навіть впритул до бордюрів або стін. Робочі щітки легко прикріплюються до S4 Twin без будь-яких додаткових інструментів. Продуктивність апарату – до 2400 кв.м/год. Удароміцна та антикорозійна конструкція апарату (матеріал каркасу/рами - пластик) робить апарат придатним для використання цілий рік. Працює S4 Twin від механічного приводу, тому при прибиранні користувачеві надається повна свобода пересування. Складнарукоятка апарату зручно лежить у руці і може бути налаштована на комфортну для користувача будь-якого зростання висоту. Для зручного зберігання S4 Twin у вертикальному положенні рукоятка може бути повністю складена. Для зручного транспортування на корпусі S4 Twin машини є ще одна ручка. Місткий бак для сміття (20 л) дозволяє прибирати великі площі без частої необхідності спустошувати його. Спустошується контейнер легко та гігієнічно: користувач не контактує зі сміттям. Контейнер для сміття - знімний, він може зберігатися окремо від машини (відрізняється стійкістю у вертикальному положенні).
 
 

Порохотяг Karcher S4 Twin Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг Karcher S4 Twin в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини и купити Порохотяг Karcher S4 Twin в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг Karcher S4 Twin

Тип Підмітальна машина
Об'єм контейнера для сміття 20 л
Додатково Робоча ширина з боковою щіткою: (мм) 680
Макс. продуктивність за площею: (м²/год) 2400
Каркас/рама: пластик/пластик
Габарити (Д x Ш x В): (см) 76 x 66,8 x 94
Вага 10,5 кг

* Технічні характеристики Порохотяг Karcher S4 Twin можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг Karcher S4 Twin

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Karcher S4 Twin

Код товару: 154246
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 154247
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 119336
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →