Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ресівер Pioneer VSX 922 Black

Код товару: 17041
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Pioneer
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Приймачі Ресівер Pioneer VSX 922 Black

Кількість акустичних каналів: 7.2
Вихідна потужність на канал: 150 Вт

Ціна: 32207 грн
шт

Опис товару Ресівер Pioneer VSX 922 Black

 VSX-922 відповідає вимогам всіх популярних AV-ресиверів: Об'ємний 7.2 канальний звук HD якості та цифрове підключення Вашого iPod, iPhone або iPad (без док-станції).< /span>

Крім того, в ньому просте в роботі, популярне по всьому світу Інтернет-радіо та потокова передача даних через DLNA, або Apple Airplay при підключенні через LAN (бездротовий конвертер AS -WL300 доступний опціонально). WAV та FLAC файли підтримуються з якістю до 192 кГц / 24-біт.

Сумісні (безкоштовні) програми для смартфонів/планшетів, включаючи iControlAV2012 для розширеного дистанційного керування та програму Air Jam на базі Bluetooth для спільного відтворення музики.

Дистанційне управління майбутнього
iControlAV2012 - це наша програма 3-го покоління, яка дозволяє вам здійснювати управління всіма важливими функціями ресівера зі свого смартфона або планшетника. Підтримуються iOS та Android.

Цифрове пряме підключення з вашого iPod, iPhone або iPad
Немає необхідності в доку – ви можете підключити свій пристрій Apple безпосередньо до ресивера. Завдяки цифровому підключенню ви отримуєте найкращу якість звуку, яке тільки можливо (надалі покращене з використанням технології Advanced Sound Retriever). Також на своєму телевізорі ви можете дивитися фотографії та відео та потокові програми, такі як YouTube.

Передача аудіо за допомогою AirPlay
Apple AirPlay дозволяє бездротову передачу потокової музики з будь-якого сумісного пристрою, такого як Mac, iPhone або iPad. Отже, ви можете легко насолоджуватися відтворенням музики зі своєї бібліотеки iTunes через свій AV-ресивер.

Потокова передача DLNA
DLNA сьогодні широко підтримується на ПК, ноутбуках, смартфонах та інших пристроях. З цим ресівером, що підтримує DLNA, ви можете легко відтворювати потокове аудіо з такого пристрою, використовуючи домашню мережу.

Зображення, оптимізоване під вас
Advanced Video Adjust оптимізує відеосигнал залежно від типу екрана чи проектора. Узалежно від даних калібрування MCACC також налаштовує якість зображення в залежності від відстані, на якій ви знаходитесь від екрана.

Додатковий Stream Smoother зменшує ступінчасті шуми (block noise) і москітні шуми (mosquito noise) на низьких швидкостях передачі бітів відео, наприклад, на YouTube.< /p>

Прослуховування музики в компанії
Air Jam — ця програма на базі Bluetooth, що дозволяє групі людей підключитися зі своїх iPhone, iPod touch або iPad і додавати свої пісні в плейлист ресивера.

Відновлення якості звуку
WMA/MP3/AAC файли та звук з вашого iPod, iPhone або іншого портативного музичного програвача стиснутий, ввнаслідок чого втрачається якість звуку. Sound Retriever AIR - це перша в світі технологія, що дозволяє покращити модуляцію музики і зменшити шуми.

Просте у використанні інтернет радіо
Просто підключіть ресивер до своєї домашньої мережі та отримайте доступ до тисяч інтернет радіостанцій по всьому світу, слухаючи музику, новини та спортивні трансляції. За допомогою посібника vTuner ви легко зможете знайти нові інтернет радіостанції.

Інтуїтивне налаштування та робота
Програма AVNavigator дозволяє значно спростити інсталяцію. Підключений Navi автоматично калібрує ваш ресивер під вашу власну систему, включаючи гучномовці та іншіпристрої, в той час як інтерактивний посібник дозволяє вам інтуїтивно познайомитися з кожною характеристикою. AVNavigator, який є на CD-ROM також доступний як безкоштовний додаток до iPad.

Ресівер Pioneer VSX 922 Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ресівер Pioneer VSX 922 Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Приймачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Приймачі и купити Ресівер Pioneer VSX 922 Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ресівер Pioneer VSX 922 Black

Тип AV-ресивер
Кількість каналів 7.2
Вихідна потужність на канал, vt 150 Вт
Побудовані -в декодери Dolby Digital
Dolby Digital EX
Dolby Digital Plus
Dolby Pro Logic II
Dolby Pro Logic IIx
Dolby Pro Logic IIz
Dolby True HD
DTS
DTS-ES
DTS Neo: 6
DTS 96/24
DTS-Express
DTS-HD High Resolution Audio
DTS-HD Master Audio
Інтерфейси Входи
HDMI
6
Композитний вхід
4
Компонентний вхід
1
Коаксіальний вхід
1
Оптичний вхід
1
ІЧ-вхід
1
USB
1
Ethernet (RJ-45)
1
Порт Bluetooth-адаптера
1
Антенний вхід
2
Виходи
HDMI
1
Композитний вихід
1
ІЧ-вихід
1
Вихід на навушники (6.3 мм)
1
Клемний вихід на акустику
9
Вихід підсилювача сабвуфера
2

* Технічні характеристики Ресівер Pioneer VSX 922 Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ресівер Pioneer VSX 922 Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Pioneer VSX 922 Black

Код товару: 25266
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 25271
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 25272
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →