Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ресівер Geotex GTX-25

Код товару: 240121
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Geotex
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Приймачі Ресівер Geotex GTX-25

Аксесуар для ТВ Geotex GTX-25 – це сучасний DVB-T/T2 тюнер 2021 модельного року. Т2 ресивер має підтримку цифрового сигналу, який виходить із кімнатної або зовнішньої антени Т2.

Ціна: 903 грн
шт

Опис товару Ресівер Geotex GTX-25

Аксесуар для ТВ Geotex GTX-25 - це сучасний DVB-T/T2 тюнер 2021 модельного року. Т2 ресивер має підтримку цифрового сигналу, що виходить із кімнатної або зовнішньої Т2 антени.
 
Графічна оболонка Geotex GTX-25
Нова графічна оболонка від Geotex стала ще зручнішою та інтуїтивно-зрозумілішою. Великий та зручний шрифт, доступне та легке меню, зрозумілі налаштування та моментальне перемикання каналів дозволять дивитися телебачення з комфортним.
Порти GTX-25
 
У компактному корпусі Geotex GTX 25 розмістилися багато корисних роз'ємів для зручної експлуатації пристроєм.
Передня панель DVB-T2 плеєра
 
Спереду можна побачити логотип та назву моделі, Mini-USB портдля підключення зовнішнього інфрачервоного датчика з екраном LED, який йде в комплекті Geotex GTX-25 LED. Праворуч від роз'єму є вбудований ІЧ датчик та USB порт 2.0 для зручного підключення зовнішніх жорстких дисків та флеш-карток.
Бічні грані тюнера
 
Зверху і знизу тюнер має вентиляційні отвори з елементами дизайну, завдяки чому стало можливо створити плоскі бічні грані в колір чорного корпусу без охолоджувальних отворів.
Задня сторона Т2 ресивера
 
На фронтальній кришці є роз'єм RF IN для підключення Т2 антени, другий порт USB для зовнішніх Wi-Fi адаптерів або флеш-карт, AV і HDMI входи для підключення до нових і старих моделей телевізорів, а такожDC-5V для блоку живлення.
Підключення Т2 ресивера
 
Geotex GTX-25 підключається як до нового телевізора, так і до старих моделей. Нові ТБ мають роз'єми HDMI, які передають найкраще зображення на екран у найвищій якості.
 
Якщо телевізор не має HDMI, то на ньому обов'язково повинні бути 3 роз'єми 3RCA (червоного, жовтого та білого кольору, так звані «тюльпани»). З їх допомогою можна також приєднати DVB-T/T2 ресивер.
 
Купити цифровий Т2 ресивер Geotex GTX-25 ви можете, оформивши замовлення у нас на сайті, а також за телефоном.

Ресівер Geotex GTX-25 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ресівер Geotex GTX-25 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Приймачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Приймачі и купити Ресівер Geotex GTX-25 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ресівер Geotex GTX-25

Тип Ресивер цифровий
Додатково Цифровий тюнер: DVB-T (ефірне), DVB-T2 (ефірне)
Роз'єми: HDMI, LAN (RJ-45), USB, AV вхід, RCA
Роздільна здатність відео: 1080i

* Технічні характеристики Ресівер Geotex GTX-25 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ресівер Geotex GTX-25

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Geotex GTX-25

Код товару: 249308
На замовлення, 1-3 дні
Pioneer VSX-527-K 16856 грн
Код товару: 25270
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 17041
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →