Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ресівер Pioneer VSX-527-K

Код товару: 249308
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Pioneer
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Приймачі Ресівер Pioneer VSX-527-K

Ресівер Pioneer VSX-527-K - компактний багатофункціональний ресівер, який дозволить посилити ваш домашній кінотеатр більшою потужністю і дасть вам насолоду високу якість зображення та звуку.

Ціна: 16856 грн
шт

Опис товару Ресівер Pioneer VSX-527-K

Ресівер Pioneer VSX-527-K - компактний багатофункціональний ресівер, який дозволить посилити ваш домашній кінотеатр більшою потужністю і дасть вам насолоду високу якість зображення та звуку.
 
Найкласніший iPod/iPhone/iPad доповнення - це AV-ресивер
Домашній кінотеатр HD з інтелектуальним калібруванням колонок - це лише 2 переваги AV-ресивера VSX-527. А ще цей ресивер ідеально підходить до iPod/iPhone/iPad. Цифрове підключення дозволяє відтворювати як аудіо, так і відео високої якості.
На додаток до всього, Ви отримуєте AirPlay, Інтернет радіо vTuner, підтримку DLNA та програму управління ControlApp для Android або iOS пристроїв.
 
Цифрове пряме підключення з iPod, iPhone абоiPad
Нема потреби в доці - Ви можете підключити свій пристрій Apple безпосередньо до ресивера. Завдяки цифровому підключенню Ви отримуєте найкращу якість звуку, яка тільки можлива (надалі покращена з використанням технології Advanced Sound Retriever). Також на своєму телевізорі Ви можете дивитися фотографії та відео та потокові програми, такі як YouTube.
 
Аудіо високої роздільної здатності
Окрім Dolby Pro Logic II, ресивер підтримує Dolby TrueHD та DTS-HD Master Audio, так що Ви також можете насолоджуватися відтворенням аудіо високої роздільної здатності стиснутого формату з Blu-ray дисків.
 
Передача аудіо за допомогою AirPlay
Apple AirPlay дозволяє здійснювати бездротову передачупотокової музики з будь-якого сумісного пристрою, такого як Mac, iPhone чи iPad. Отже, Ви можете легко насолоджуватися відтворенням музики зі своєї бібліотеки iTunes через свій АВ ресивер.
 
Потокова передача DLNA
DLNA сьогодні широко підтримується на ПК, ноутбуках, смартфонах та інших пристроях. З цим ресивером, що підтримує DLNA, Ви можете легко відтворювати потокове аудіо з такого пристрою, використовуючи домашню мережу.
 
Просте у використанні інтернет радіо
Просто підключіть ресивер до своєї домашньої мережі та отримайте доступ до тисяч інтернет радіостанцій по всьому світу, слухаючи музику, новини та спортивні трансляції. За допомогою посібника vTuner Ви легкозможете знайти нові інтернет радіостанції.
 
Інтелектуальне калібрування гучномовців
Практично неможливо ідеально встановити гучномовці об'ємного звуку. Тому система акустичного калібрування параметрів MCACC аналізує наявне акустичне поле за допомогою мікрофона (входить до комплектації), як фахівець з акустики, та налаштовує синхронізацію звуку для точного настроювання системи у своїй кімнаті.

Ресівер Pioneer VSX-527-K Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ресівер Pioneer VSX-527-K в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Приймачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Приймачі и купити Ресівер Pioneer VSX-527-K в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ресівер Pioneer VSX-527-K

Тип AV-ресивер
Кількість каналів 5.1
Вихідна потужність на канал, vt 100 Вт
Побудовані -в декодери Dolby Digital
Dolby Digital Plus
Dolby TrueHD
Dolby Pro Logic II
Dolby Pro Logic IIx
Dolby Digital EX
DTS
DTS Express
DTS 96/24
DTS-HD High Resolution Audio
DTS-HD Master Audio
DTS ES Matrix 6.1
DTS ES Discrete 6.1
DTS Neo: 6
Інтерфейси AirPlay
LAN
MHL
DLNA
Додатково Автокалібрування звуку
Авторегулювання рівня
Об'ємне звучання у навушниках
Підтримка Ultra HD (4K)
Підтримка 3D
Входи: RCA, Коаксіальний S/P-DIF, оптичний, HDMI, композитний
Виходи: RCA, HDMI, композитний, на навушники 6.35 мм (Jack)
Передня панель: вихід на навушники, USB-порт, композитний
Управління зі смартфона
Розміри (ШхГхВ): 435 x 343 x 168 мм
Вага: 8.9 кг
Колір чорний

* Технічні характеристики Ресівер Pioneer VSX-527-K можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ресівер Pioneer VSX-527-K

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Pioneer VSX-527-K

Код товару: 25270
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 17041
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 25266
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →