Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Окуляри захисні Hoz "Панорама" хамеліон

Код товару: 344129
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Hoz
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Зварювальні маски та окуляри Окуляри захисні Hoz "Панорама" хамеліон

Окуляри зварювальні призначені для захисту очей зварювальника спереду, збоку, зверху та знизу від впливу яскравого полум'я газозварювального обладнання, дрібних твердих частинок, сліпучої яскравості видимого світла, ультрафіолетового та інфрачервоного випромінювань, пилу, вітру та бризок нероз'їдаючих рідин +60ºС у виробничих приміщеннях та на відкритому повітрі. Окуляри зварювальника можна короткочасно застосовувати при ручному дуговому та напівавтоматичному зварюванні.

Ціна: 450 грн
шт

Опис товару Окуляри захисні Hoz "Панорама" хамеліон

 Окуляри зварювальні призначені для захисту очей зварювальника спереду, збоку, зверху та знизу від впливу яскравого полум'я газозварювального обладнання, дрібних твердих частинок, сліпучої яскравості видимого світла, ультрафіолетового та інфрачервоного випромінювань, пилу, вітру та бризок нераз' -30º до +60ºС у виробничих приміщеннях та на відкритому повітрі. Окуляри зварювальника можна короткочасно застосовувати при ручному дуговому та напівавтоматичному зварюванні.

 Зварювальні окуляри зручні та прості в експлуатації, мають оптимальні захисні властивості та не мають обмежень щодо терміну носіння та експлуатації.
 Окуляри захисні призначені для запобіганнямеханічного пошкодження очей від твердих частинок, що летять, бризок від будівельних розчинів, бруду і т.п. Захисні окуляри застосовуються при різних роботах з металорізальним, деревообробним обладнанням, слюсарним, садово-городнім та ручним електроінструментом. Окуляри виконують функцію захисту очей та забезпечують хорошу оглядовість, не мають обмеження щодо терміну носіння.

Окуляри захисні Hoz "Панорама" хамеліон Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Окуляри захисні Hoz "Панорама" хамеліон в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Зварювальні маски та окуляри купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Зварювальні маски та окуляри и купити Окуляри захисні Hoz "Панорама" хамеліон в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Окуляри захисні Hoz "Панорама" хамеліон

Огляд Окуляри захисні
Призначення для захисту очей зварювальника спереду, збоку, зверху та знизу від впливу яскравого полум'я газозварювального обладнання, дрібних твердих частинок, сліпучої яскравості видимого світла, ультрафіолетового та інфрачервоного випромінювань, пилу, вітру та бризок нероз'їдаючих рідин при температурі навколишнього середовища виробничих приміщеннях та на відкритому повітрі.
додаткові характеристики Окуляри зварювальника можна короткочасно застосовувати при ручному дуговому та напівавтоматичному зварюванні.

* Технічні характеристики Окуляри захисні Hoz "Панорама" хамеліон можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Окуляри захисні Hoz "Панорама" хамеліон

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Окуляри захисні Hoz "Панорама" хамеліон

Код товару: 344129
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 344149
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 344139
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →