Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Окуляри захисні темний Hoz

Код товару: 344158
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Hoz
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Зварювальні маски та окуляри Окуляри захисні темний Hoz

Окуляри захисні призначені для запобігання механічному пошкодженню очей від твердих частинок, що летять, бризок від будівельних розчинів, бруду і т.п.

Ціна: 116 грн
шт

Опис товару Окуляри захисні темний Hoz

 Окуляри захисні призначені для запобігання механічному пошкодженню очей від твердих частинок, що летять, бризок від будівельних розчинів, бруду тощо. Застосовуються при роботі з металорізальним, деревообробним обладнанням, слюсарним та садово-городнім інструментом. Складаються з пластмасової рамки і двох захисних бічних щитків, що відкидаються, завушників і захисних стекол з мінерального силікатного матеріалу. Окуляри виконують функцію захисту очей (включаючи бічну захист) та забезпечують хорошу оглядовість, не мають обмеження щодо терміну носіння.

Окуляри захисні темний Hoz Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Окуляри захисні темний Hoz в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Зварювальні маски та окуляри купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Зварювальні маски та окуляри и купити Окуляри захисні темний Hoz в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Окуляри захисні темний Hoz

Огляд Окуляри захисні
Призначення для запобігання механічному пошкодженню очей від твердих частинок, що летять, бризок від будівельних розчинів, бруду
додаткові характеристики Застосовуються при роботі з металорізальним, деревообробним обладнанням, слюсарним та садово-городнім інструментом.

* Технічні характеристики Окуляри захисні темний Hoz можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Окуляри захисні темний Hoz

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Окуляри захисні темний Hoz

Код товару: 344158
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 344165
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 344166
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →