Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Окуляри прозорі Hoz поворотні подовжені дужки

Код товару: 344160
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Hoz
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Зварювальні маски та окуляри Окуляри прозорі Hoz поворотні подовжені дужки

Окуляри захисні призначені для запобігання механічному пошкодженню очей від твердих частинок, що летять, бризок від будівельних розчинів, бруду і т.п.

Ціна: 198 грн
шт

Опис товару Окуляри прозорі Hoz поворотні подовжені дужки

 Окуляри захисні призначені для запобігання механічному пошкодженню очей від твердих частинок, що летять, бризок від будівельних розчинів, бруду тощо. Застосовуються при роботі з металорізальним, деревообробним обладнанням, слюсарним та садово-городнім інструментом. Окуляри прозорі поворотні подовжені дужки, полікарбонат, що не потіє скло, антидрапіна.

Окуляри прозорі Hoz поворотні подовжені дужки Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Окуляри прозорі Hoz поворотні подовжені дужки в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Зварювальні маски та окуляри купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Зварювальні маски та окуляри и купити Окуляри прозорі Hoz поворотні подовжені дужки в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Окуляри прозорі Hoz поворотні подовжені дужки

Огляд Окуляри прозорі
Призначення для запобігання механічному пошкодженню очей від твердих частинок, що летять, бризок від будівельних розчинів, бруду
додаткові характеристики Застосовуються при роботі з металорізальним, деревообробним обладнанням, слюсарним та садово-городнім інструментом.

* Технічні характеристики Окуляри прозорі Hoz поворотні подовжені дужки можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Окуляри прозорі Hoz поворотні подовжені дужки

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Окуляри прозорі Hoz поворотні подовжені дужки

Код товару: 344152
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 344160
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →