Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Окуляри рибка ЗНР Hoz

Код товару: 344152
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Hoz
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Зварювальні маски та окуляри Окуляри рибка ЗНР Hoz

Окуляри для газового зварювання призначені для захисту очей при газовому зварюванні та різанні металів, захищають від яскравого сліпучого видимого світла, а також від твердих частинок, що летять, і пилу. Окуляри закритий тип. Затемнені світлофільтри. Пряма вентиляція забезпечує циркуляцію повітря та запобігає запотіванню. Широка еластична регульована стрічка оголов'я. Полікарбонатні скла.

Ціна: 198 грн
шт

Опис товару Окуляри рибка ЗНР Hoz

 Окуляри для газового зварювання  призначені для захисту очей при газовому зварюванні та різанні металів, захищають від яскравого сліпучого видимого світла, а також від твердих частинок, що летять, і пилу. Окуляри закритий тип. Затемнені світлофільтри. Пряма вентиляція забезпечує циркуляцію повітря та запобігає запотіванню. Широка еластична регульована стрічка оголов'я. Полікарбонатні скла.

Окуляри рибка ЗНР Hoz Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Окуляри рибка ЗНР Hoz в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Зварювальні маски та окуляри купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Зварювальні маски та окуляри и купити Окуляри рибка ЗНР Hoz в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Окуляри рибка ЗНР Hoz

Огляд Окуляри рибка
Призначення призначені для захисту очей при газовому зварюванні та різанні металів, захищають від яскравого сліпучого видимого світла, а також від твердих частинок і пилу, що летять.
додаткові характеристики Пряма вентиляція забезпечує циркуляцію повітря та запобігає запотіванню.
Обладнання Широка еластична регульована стрічка оголов'я

* Технічні характеристики Окуляри рибка ЗНР Hoz можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Окуляри рибка ЗНР Hoz

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Окуляри рибка ЗНР Hoz

Код товару: 344152
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 344160
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →