Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікроскоп National Geographic Biolux 40x-800x (з адаптером для смартфона)

Код товару: 168558
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: National Geographic
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікроскопи Мікроскоп National Geographic Biolux 40x-800x (з адаптером для смартфона)

Тип мікроскопа: Шкільний
Насадка: монокулярна
Збільшення: 40 - 800 x
Підсвічування: змішане освітлення
Окуляри: WF10, WF20 x

Ціна: 2193 грн
шт

Опис товару Мікроскоп National Geographic Biolux 40x-800x (з адаптером для смартфона)

Мікроскоп National Geographic Biolux 40x-800x чудово підходить на роль навчального мікроскопа для школярів початкових та середніх класів. До того ж, мікроскоп готовий до апгрейдів, оскільки має змінні окуляри зі стандартним посадковим діаметром 23.2 мм. Також в комплект входить смартфон-адаптер, готові мікропрепарати та різні інструменти для проведення дослідів, що зробить мікроскопію набагато цікавішою.
 
National Geographic Biolux 40x-800x оснащується монокулярною насадкою з кутом нахилу 45°, що сприяє комфортнішому спостереженню в положенні сидячи. Насадка доповнюється двома ширококутними окулярами зі збільшенням 10 і 20 крат. Окуляри виконані з оптичного скла та мають посадковий діаметр23.2 мм.
Револьверна головка з 3 об'єктивами (4x, 10x, 40x) орієнтована назовні, що в комбінації з окулярами забезпечує діапазон збільшення від 40х до 800х.
 
Ця модель має подвійне світлодіодне підсвічування, що дозволить спостерігати як підготовлені слайди (зрізи тканин, одноклітинні організми), так і різні об'ємні об'єкти (монети, комахи, мінерали).
Для розміщення зразків передбачено рухомий предметний столик із затискачами. У самому предметному столику знаходиться тримач кольорових фільтрів, які забезпечать необхідний контраст при спостереженні різних зразків.
 
Смартфон-адаптер, що йде в комплекті, дозволить зафіксувати хіддосліджень на фото та відео. Ви зможете обробити фото у графічних редакторах та поділитися медіаконтентом із друзями у соціальних мережах.
Універсальний адаптер кріпиться на окулярній трубці мікроскопа і здатний надійно зафіксувати практично будь-який сучасний смартфон.
 
Корпус мікроскопа виконаний із міцного пластику. Для зручного настроювання різкості передбачені великі двосторонні гвинти грубого фокусування, які відповідають за переміщення предметного столика.
 
National Geographic Biolux 40x-800x поставляється з додатковим набором аксесуарів у подарунковій упаковці.

Мікроскоп National Geographic Biolux 40x-800x (з адаптером для смартфона) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікроскоп National Geographic Biolux 40x-800x (з адаптером для смартфона) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікроскопи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікроскопи и купити Мікроскоп National Geographic Biolux 40x-800x (з адаптером для смартфона) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікроскоп National Geographic Biolux 40x-800x (з адаптером для смартфона)

Тип Оптичний
Керівник Монокуляр
Огляд Мікроскоп
Інтерфейси Збільшення об'єктиву
10x
40x
4x
додаткові характеристики Підсвічування
світлодіодна (прохідним та відбитим світлом)

* Технічні характеристики Мікроскоп National Geographic Biolux 40x-800x (з адаптером для смартфона) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікроскоп National Geographic Biolux 40x-800x (з адаптером для смартфона)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на National Geographic Biolux 40x-800x (з адаптером для смартфона)

Код товару: 300870
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 300871
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 300872
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →