Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кондиціонер Midea MA-24N8DOI-I/MA-24N8DO-O

Код товару: 323188
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Midea
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кондиціонери Кондиціонер Midea MA-24N8DOI-I/MA-24N8DO-O

Кондиціонер Midea MA-24N8DOI-I/MA-24N8DO-O - безшумний та ефективний кондиціонер, який швидко встановлює та з високою точністю контролює задану температуру, економно витрачаючи електроенергію.

Ціна: 46698 грн
шт

Опис товару Кондиціонер Midea MA-24N8DOI-I/MA-24N8DO-O

Кондиціонер Midea MA-24N8DOI-I/MA-24N8DO-O - безшумний та ефективний кондиціонер, який швидко встановлює та з високою точністю контролює задану температуру, економно витрачаючи електроенергію.
 
Алюмінієвий теплообмінник з гідрофільним покриттям.
Підвищена змочуваність теплообмінника, алюмінієві пластини якого мають спеціальне покриття з гідрофільним шаром, що забезпечує швидке видалення конденсату з внутрішнього блоку, що не дозволяє швидко утворюватися плісняві та бактеріям, забезпечуючи при цьому більш ефективну роботу кондиціонера.
 
Компресор DC inverter
Компресор з інвертором постійного струму дозволяє збільшити ефективність роботикондиціонер, таким чином, зниження споживання енергії заощаджує Ваші витрати. Така система значно економніша та надійніша, ніж кондиціонери з постійною потужністю компресора.
 
Контроль та управління по Wi-Fi (опція - Wi-Fi флешка)
Midea RAC розробила мобільний додаток для сучасних смартфонів, який виконує функцію пульта. Як і пульт управління, смартфон керує кондиціонером через інфрачервоний порт, а у разі найсучасніших моделей кондиціонерів Midea – через Wi-Fi-з'єднання (для деяких серій Wi-Fi stick – опція). Покупці можуть абсолютно безкоштовно завантажити програму для смартфона за допомогою QR-кодів, що знаходяться в інструкції.користувача.
 
Мотор DC inverter зовнішнього блоку.
У зовнішніх блоках обертання вентилятора використовується DC-мотор. Це дозволяє значно знизити рівень шуму та енергоспоживання. А також отримати кілька позицій швидкості обертання вентилятора, залежно від потреб системи.
 
Зовнішній блок дизайну "Діамант"
Дизайнери Midea не забули і про зовнішній вигляд корпусу зовнішнього блоку кондиціонера, що саме собою рідкість для кліматичної техніки. Зовнішній блок набагато витонченіший за своїх побратимів, має грані, як у діаманта, а увага до деталей говорить про високий рівень виробництва та ретельно продуману дизайн-концепцію.
 
Нічнийрежим
Нічний режим (режим сну) забезпечує умови для спокійного сну та комфортного пробудження. Режим триває протягом 7-ми годинного циклу, при цьому зменшується швидкість вентилятора, тим самим знижуючи рівень шуму, а також автоматично через задані проміжки, змінюючи задані з пульта температурні значення (в режимі охолодження температура піднімається на кілька градусів, а в режимі обігріву опускається). Після закінчення режиму (через 7 годин) установки температури повертаються до початкового значення.
 
Виявлення витоку холодоагенту.
Якщо витік холодоагенту виявлено, на дисплеї внутрішнього блоку з'явиться код помилки «ЕС». Ця функціядопоможе захистити компресор від поломки при підвищенні температури внаслідок витоку холодоагенту.
 
Озонобезпечний фреон R32
Новий холодоагент R32 (дифторметан) має значні переваги. Насамперед це стосується потенціалу глобального потепління (ПГП). Відрізняється зменшеним більш як на 65% ПГП. З цього випливає, що від нового холодоагенту меншою мірою страждає довкілля. Також R32 відрізняється зниженою в'язкістю та щільністю. За рахунок нижчої щільності зменшується інтенсивність витрачання фреону з урахуванням однакових показників потужності. Щільність дифторметану майже на 30% менша в порівнянні з R410A.
 
Охолодження за низької температуринавколишнього середовища.
Функція "Охолодження за низької температури навколишнього середовища" - забезпечує роботу кондиціонера в режимі охолодження, при температурах нижче нуля (зовнішнього повітря), що дозволяє використовувати його для роботи, наприклад, у серверних.
 
У сучасних серіях Full DC-інверторних спліт/мультиспліт систем дана опція реалізована програмно-апаратно, при цьому, якщо є необхідність використання кондиціонера в зимовий час на охолодження.
 
Режим Eco.
При використанні функції «Eco» - кондиціонер швидко охолодить Вашу кімнату, і автоматично підтримуватиме в ній t=+24°С і АВТО - швидкість вентилятора. При цьому Ви отримаєте і комфорт, ізнижене енергоспоживання. У цьому режимі кондиціонер працюватиме 8 годин, потім автоматично вимкнеться. Також Ви можете самостійно вимкнути цей режим із пульта. Цей режим можна використовувати лише у режимі «Охолодження».
 
Режим осушення повітря.
Режим осушення автоматично вибирає режим охолодження, що базується на різниці між встановленою температурою і дійсною кімнатною температурою. Температура регулюється під час зниження вологості повітря повторюваним включенням та вимкненням режимів охолодження та вентиляції. При ввімкненні режиму осушення на ПДК відображається символ "Крапелька".
 
Режим Турбо.
Функція "Turbo" -при включенні даного режиму, кондиціонер здійснює максимально швидке охолодження або обігрів для створення комфортних умов у найкоротший час.
 
Самоочищення.
Режим самоочищення. Залежно від серії, цей режим включається або автоматично, при вимкненні кондиціонера (на внутрішньому блоці жалюзі закриваються, але вентилятор продовжує працювати ще 10~15 хв. вентилюючи та підсушуючи теплообмінник), або примусово, при активації його з ПДК.
 
Слідкуй за мною (Follow Me).
Функція "Слідкуй за мною (Follow Me)". При включенні даної функції на ПДК, процесор управління внутрішнього блоку отримуватиме дані про температуру в кімнаті з температурного датчика,встановленого в пульті дистанційного керування, що дозволяє точніше регулювати роботу кондиціонера, досягаючи заданого режиму в зоні знаходження ПДУ в кімнаті. Зона дії сигналу від пульта вбирається у 8 м.п. по прямій лінії "пульт – внутрішній блок".
 
Теплообмінник з підвищеною тепловіддачею.
Підвищена тепловіддача. У блоках використовують теплообмінники з трубками особливої ​​конструкції, внутрішня поверхня яких має насічки трапецієподібної форми "Innergrove cooper", що забезпечує максимально збільшену площу поверхні теплообміну. Завдяки цьому тепловіддача підвищується на 28%, знижується рівень енергоспоживання і, отже, збільшуєтьсяефективність роботи системи.
 
Технологія 180-градусного інверторного перетворення
Технологія 180°-градусного хвильового інверторного перетворення - напруга, що управляє, без «імпульсних» ефектів (усувається ступінчастість синусоїди).
Порівняно зі стандартним 120° струмом прямокутної форми надає наступні переваги:
  • Можливість роботи при ширшому діапазоні напруги живлення і частоти струму.
  • Велику енергоефективність та енергозбереження.
  • М'якіший старт, нижче шум і вібрації.
  • Великі можливості управління.

Кондиціонер Midea MA-24N8DOI-I/MA-24N8DO-O Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кондиціонер Midea MA-24N8DOI-I/MA-24N8DO-O в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кондиціонери купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кондиціонери и купити Кондиціонер Midea MA-24N8DOI-I/MA-24N8DO-O в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кондиціонер Midea MA-24N8DOI-I/MA-24N8DO-O

Тип кондиціонування Спліт-система
Рекомендована зона кімнати (M2) 70 м²
Режими роботи Автоматичний
Вентилятор
Іонізація
Нічний
Обігрів
Осушення
Охолодження
Рівень шуму, БД Рівень шуму внутрішнього: 46.5 дБ
Рівень шуму зовнішнього блоку: 60 дБ
Тип холодоагенту R32
Фаза 220 В/50 Гц
Холодне виробництво, KW 7.03 кВт
Виробництво тепла, KW 7.33 кВт
Максимальна тривалість комунікацій 50 м
Пульт дистанційного керування Є
Таймер Є
Розміри внутрішнього блоку, CM Розміри внутрішнього блоку (ВхШхГ): 32.5 х 103.8 х 23.5 см
Вага внутрішнього блоку: 12.8 кг
Розміри зовнішньої одиниці, см Розміри зовнішнього блоку (ВхШхГ): 70.2 х 84.5 х 36.3 см
Вага зовнішнього блоку: 51.9 кг
Налаштування швидкості обертання вентилятора Є
Інші функції та функції Повітряний фільтр високої щільності
3-хвилинна функція захисту
Антикарозійне покриття теплообмінника
У режимі тепла запобігає обдуванню холодним повітрям
Авторестарт
Функція самодіагностики
LED дисплей
Автоматична робота горизонтальних жалюзі
Ефективне осушення
Детектор витоку фреону
Мінімальна температура для роботи кондиціонера в режимі нагріву -15°C
Забарвлення Білий

* Технічні характеристики Кондиціонер Midea MA-24N8DOI-I/MA-24N8DO-O можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кондиціонер Midea MA-24N8DOI-I/MA-24N8DO-O

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Midea MA-24N8DOI-I/MA-24N8DO-O

Код товару: 309541
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 52731
На замовлення, 1-3 дні
LG CA12RWK 54137 грн
Код товару: 249333
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →