Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кондиціонер Midea MA-18N8DOI-I/MA-18N8DO-O

Код товару: 323187
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Midea
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кондиціонери Кондиціонер Midea MA-18N8DOI-I/MA-18N8DO-O

Кондиціонер Midea MA-18N8DOI-I/MA-18N8DO-O - настінна споїт-система з інвертором постійного струму, що дозволяє збільшити ефективність роботи кондиціонера, знижуючи енергоспоживання.

Ціна: 37367 грн
шт

Опис товару Кондиціонер Midea MA-18N8DOI-I/MA-18N8DO-O

Кондиціонер Midea MA-18N8DOI-I/MA-18N8DO-O - настінна споіт-система з інвертором постійного струму, який дозволяє збільшити ефективність роботи кондиціонера, знижуючи енергоспоживання.
 
Модель призначена для стабільної та ефективної роботи зі створення комфортної температури та приємного мікроклімату в приміщенні, що робить його дуже привабливим для споживача.
 
Особливістю кондиціонера є дизайн зовнішнього блоку. Своєю спеціальною формою він нагадує кристал, при цьому виступаючі частини кріплення на ньому не видно, це надає особливої ​​міцності корпусу спліт-системи.
 
Опція вимкнення оповіщення відключає екран та сигнали внутрішньогоблоку. При експлуатації спліт-системи в економічному режимі роботи електроспоживання знижується до 59%. Опція запам'ятовування положення заслінок автоматично піднімає їхнє встановлене користувачем положення при запуску апарата.
 
Особливості:
  • DC Inverter: Компресор з інвертором постійного струму дозволяє збільшити ефективність роботи кондиціонера, таким чином зниження споживання енергії економить Ваші витрати. Така система значно економніша та надійніша, ніж кондиціонери з постійною потужністю компресора.
  • Самоочищення: При вимиканні кондиціонера на внутрішньому блоці жалюзі закриваються, але вентилятор продовжує працювати ще 10 хв. вентилюючи та підсушуючитеплообмінник.
  • Алюмінієвий теплообмінник з гідрофільним покриттям: Підвищена змочуваність теплообмінника, алюмінієві пластини якого мають спеціальне покриття з гідрофільним шаром, що забезпечує швидке видалення конденсату з внутрішнього блоку, що не дозволяє швидко утворюватися цвілі та бактеріям, забезпечуючи при цьому більш ефективну роботу. li>
  • Функція «Turbo» - при включенні даного режиму кондиціонер здійснює максимально швидке охолодження або обігрів для створення комфортних умов у найкоротший час.
  • Іонізатор: система очищення повітря кондиціонера має високоефективний іонізатор, який продукує мільйони негативнозаряджених іонів, що нейтралізують усі шкідливі елементи, які є у Вашому будинку. Негативно заряджені іони притягують до себе частинки пилу, бактерії, суперечки цвілі та віруси, нейтралізують їх, підтримуючи чистоту та свіжість повітря у приміщенні.
  • Нічний режим: (режим сну) забезпечує умови для спокійного сну та комфортного пробудження. Режим триває протягом 7-ми годинного циклу, при цьому зменшується швидкість вентилятора, тим самим знижуючи рівень шуму, а також автоматично через задані проміжки, змінюючи задані з пульта температурні значення (в режимі охолодження температура піднімається на кілька градусів, а в режимі обігріву опускається). Після закінчення режиму (через 7 годин)установки температури повертаються до заданого значення.
  • Режим осушення автоматично вибирає режим охолодження, що базується на різниці між встановленою температурою та дійсною кімнатною температурою. Температура регулюється під час зниження вологості повітря повторюваним включенням та вимкненням режимів охолодження та вентиляції.

Кондиціонер Midea MA-18N8DOI-I/MA-18N8DO-O Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кондиціонер Midea MA-18N8DOI-I/MA-18N8DO-O в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кондиціонери купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кондиціонери и купити Кондиціонер Midea MA-18N8DOI-I/MA-18N8DO-O в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кондиціонер Midea MA-18N8DOI-I/MA-18N8DO-O

Тип кондиціонування Спліт-система
Рекомендована зона кімнати (M2) 50 м²
Режими роботи Охолодження
Обігрів
Очищення повітря
Іонізація
Осушення повітря
Вентиляція
Рівень шуму, БД Рівень шуму внутрішнього блоку: 43 дБ
Рівень шуму зовнішнього блоку: 56.5 дБ
Тип холодоагенту R32
Фаза 220 В/50 Гц
Холодне виробництво, KW 6.5 кВт
Виробництво тепла, KW 6.9 кВт
Максимальна тривалість комунікацій 35 м
Пульт дистанційного керування Є
Таймер Є
Розміри внутрішнього блоку, CM Розмір внутрішнього блоку (ВхШхГ): 30.2 х 95.8 х 22.3 см
Вага внутрішнього блоку: 10.3 кг
Розміри зовнішньої одиниці, см Розмір зовнішнього блоку (ВхШхГ): 55.4 х 80 х 33.3 см
Вага зовнішнього блоку: 34 кг
Налаштування швидкості обертання вентилятора Є
Інші функції та функції Повітряний фільтр високої щільності
3-хвилинна функція захисту
Антикарозійне покриття теплообмінника
У режимі тепла запобігає обдуванню холодним повітрям
Авторестарт
Функція самодіагностики
LED дисплей
Автоматична робота горизонтальних жалюзі
Ефективне осушення
Детектор витоку фреону
Мінімальна температура для роботи кондиціонера в режимі нагріву -25°C
Забарвлення Білий

* Технічні характеристики Кондиціонер Midea MA-18N8DOI-I/MA-18N8DO-O можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кондиціонер Midea MA-18N8DOI-I/MA-18N8DO-O

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Midea MA-18N8DOI-I/MA-18N8DO-O

Код товару: 79572
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 75873
На замовлення, 1-3 дні
Tosot GU-18A 37582 грн
Код товару: 75954
На замовлення, 1-3 дні
Tosot GU-18C 37582 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →