Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кондиціонер Midea FA-09N8D6-I/FA-09N8D6-O

Код товару: 323183
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Midea
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кондиціонери Кондиціонер Midea FA-09N8D6-I/FA-09N8D6-O

Кондиціонер Midea FA-09N8D6-I/FA-09N8D6-O - стильний та енергоефективний побутовий інверторний кондиціонер класу преміум у форматі спліт-системи для настінного монтажу.

Ціна: 34830 грн
шт

Опис товару Кондиціонер Midea FA-09N8D6-I/FA-09N8D6-O

Кондиціонер Midea FA-09N8D6-I/FA-09N8D6-O - стильний та енергоефективний побутовий інверторний кондиціонер класу преміум у форматі спліт-системи для настінного монтажу.
 
Потужний біологічний фільтр для очищення повітря запобігає попаданню в приміщення мікроорганізмів, пилку, будівельного пилу та інших забруднень. Завдяки цьому пристрій можна використовувати для комерційних та побутових потреб.
 
Технологія "Inverter Quattro"
Завдяки сучасним технологіям, які застосовуються в конструкції компресора, кондиціонер відразу після включення інтенсивно охолоджує повітря в приміщенні. При зміні зовнішньої або внутрішньої температури система гнучко змінюватиме інтенсивністьроботи.
 
Теплообмінники з трубками особливої ​​конструкції
У блоках використовуються теплообмінники з трубками особливої ​​конструкції, внутрішня поверхня яких має насічки трапецієподібної форми "Innergrove cooper", що забезпечує максимально збільшену площу поверхні теплообміну. Завдяки цьому тепловіддача підвищується на 28%, знижується рівень енергоспоживання та, отже, збільшується ефективність роботи системи.
 
Функція Eco»
При використанні функції «Eco» - кондиціонер швидко охолодить Вашу кімнату, і автоматично підтримуватиме в ній t=+24С і АВТО - швидкість вентилятора.
 
Функція температурноїкомпенсації
Коректує температуру в зоні перебування людини до комфортної, (бо температура повітря біля підлоги та стелі може відрізнятись на кілька градусів) шляхом додаткового підвищення/зниження темпреатури від значення заданого з ПДК.
 
Розсікач повітряного потоку
Додатковий розсікач повітряного потоку розміщений за основними жалюзі, забезпечує, при активації користувачем з ПДУ, плавний і настилаючий потік повітря в приміщенні, виключаючи утворення ефекту "протягу" і переохолодження людей, що близько перебувають.
 
Підігрівач піддону
Підігрівач піддону зовнішнього блоку встановлюється для забезпечення повноговидалення води, що утворилася в результаті відтайки теплообмініка зовнішнього блоку при проведенні режиму "розморожування".
 
Електро-ТІН
Для запобігання гідроудару компресора, при роботі спліт системи, в холодну пору року (при негативних температурах зовнішнього повітря) встановлюється електро-ТЕН. ТЕН включається при зупинці компресора і не дозволяє в маслі, що знаходиться в картері компресора, сконденсуватися рідкому фреону.
 
Захист від замерзання
Захист від замерзання приміщення, підтримання температури +8°С.
 
TwinFlap
Абсолютно новий повітряний потік. Дві протилежно-рухливі жалюзі можуть еволюційно відхилятися, і навітьперекрити повітряний потік, щоб пом'якшувати ефект протягу та вітру від повітряного потоку забезпечуючи безліч рівнів м'якості, без відчуття вітру.
 
Вертикальні жалюзі
Повертаються під кутом 110 ° (звичайні кондиціонери працюють до 80 °), а горизонтальні жалюзі гойдаються на 120 ° (звичайні кондиціонери працюють тільки на 90 °). Цей режим забезпечує більш широке та рівне охолодження/обігрів. Додатковий розсікач повітряного потоку розміщений за основними жалюзі, забезпечує, при активації користувачем з ПДУ, плавний і потік повітря в приміщенні, що настилає, виключаючи утворення ефекту "протягу" і переохолодження близьких людей.
 
Wi-Fiуправління
Midea RAC розробила мобільний додаток для сучасних смартфонів, який виконує функцію пульта. Покупці можуть абсолютно безкоштовно завантажити програму для смартфона за допомогою QR-кодів, що знаходяться в інструкції користувача.
 
Follow Me
Процесор керування отримує дані про температуру в кімнаті з температурного датчика, встановленого в пульті дистанційного керування, що дозволяє точніше регулювати роботу кондиціонера, досягаючи заданого режиму в зоні перебування людини в кімнаті.
 
Нічний режим (режим сну)
Забезпечує умови для спокійного сну та комфортного пробудження.

Кондиціонер Midea FA-09N8D6-I/FA-09N8D6-O Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кондиціонер Midea FA-09N8D6-I/FA-09N8D6-O в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кондиціонери купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кондиціонери и купити Кондиціонер Midea FA-09N8D6-I/FA-09N8D6-O в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кондиціонер Midea FA-09N8D6-I/FA-09N8D6-O

Тип кондиціонування Спліт-система
Рекомендована зона кімнати (M2) 25 м²
Режими роботи Обігрів
Осушення
Охолодження
Автоматичний
Турборежим
Нічний
Рівень шуму, БД Рівень шуму внутрішнього блоку: 38 дБ
Рівень шуму зовнішнього блоку: 63 дБ
Тип холодоагенту R32
Фаза 220 В/50 Гц
Холодне виробництво, KW 3.28 кВт
Виробництво тепла, KW 3.37 кВт
Максимальна тривалість комунікацій 25 м
Пульт дистанційного керування Є
Таймер Є
Розміри внутрішнього блоку, CM Розміри внутрішнього блоку (ВхШхГ): 32.5 x 94 x 19.3 см
Вага внутрішнього блоку: 11 кг
Розміри зовнішньої одиниці, см Розміри зовнішнього блоку (ВхШхГ): 55.4 х 80 х 33.3 см
Вага зовнішнього блоку: 30 кг
Налаштування швидкості обертання вентилятора Є
Інші функції та функції Управління через Wi-Fi: опціонально
I Feel: температурний датчик пульта дистанційного керування
Автоматичне очищення кондиціонера
Авторестарт
HD фільтр
Споживання 1W у режимі очікування
3-хвилинна функція захисту
5 швидкостей вентилятора
Запобігання обдуву холодних повітрям в режимі тепла
Антикорозійне покриття теплообмінника
Підігрів поодону зовнішнього блоку
Функція «Слідкуй за мною»
Детектор витоку фреону
Самодіагностика
Мінімальна температура для роботи кондиціонера в режимі нагріву -15°C
Забарвлення Білий

* Технічні характеристики Кондиціонер Midea FA-09N8D6-I/FA-09N8D6-O можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кондиціонер Midea FA-09N8D6-I/FA-09N8D6-O

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Midea FA-09N8D6-I/FA-09N8D6-O

Код товару: 134835
На замовлення, 1-3 дні
Digital DAC-24C5 36679 грн
Код товару: 79572
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 75873
На замовлення, 1-3 дні
Tosot GU-18A 37582 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →