Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кондиціонер Digital DAC-i24SWT

Код товару: 249333
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Digital
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кондиціонери Кондиціонер Digital DAC-i24SWT

Кондиціонер Digital DAC-i24SWT - побутовий настінний кондиціонер, призначений для охолодження або обігріву приміщень. Рекомендована площа 60-70 м ². Працює практично безшумно та дуже точно підтримує температуру в приміщенні.

Ціна: 56029 грн
шт

Опис товару Кондиціонер Digital DAC-i24SWT

Кондиціонер Digital DAC-i24SWT - побутовий настінний кондиціонер, призначений для охолодження або обігріву приміщень. Площа, що рекомендується, 60-70 м².
 
Інверторний настінний кондиціонер спліт типу.
Інвертор дозволяє керувати потужністю кондиціонера, завдяки чому кондиціонер працює практично безшумно і дуже точно підтримує температуру в приміщенні. Кондиціонери інверторного типу споживають набагато менше електроенергії, ніж звичайні кондиціонери.
 
Функція Wi-Fi ready
Можливість встановлення модуля Wi-Fi для віддаленого керування через смартфон або планшет за допомогою мережі Інтернет. Модуль Wi-Fi - модуль керування кондиціонером через Wi-Fi, з кабелем,вбудованим у внутрішній блок. (Модуль Wi-Fi до кондиціонера купують окремо).
 
Хладагент.
R32а (дифторметан) - високоефективний та, при правильному використанні, абсолютно безпечний для екології та здоров'я людини холодоагент, який значно покращує продуктивність роботи систем кондиціювання повітря. Робота в режимі обігріву при температурі навколишнього середовища до -25 С. Крім охолодження, кондиціонер здатний працювати в режимі "Обігрів". Його потужність дозволяє опалювати приміщення навіть за зовнішньої температури нижче нуля (до -25 С).
 
Функція авторестарту та видалення вологи. При тимчасовій зупинці живлення кондиціонер вимикається.Після відновлення живлення кондиціонер вмикається автоматично зі збереженням усіх налаштувань. Гідрофільне покриття теплообмінників внутрішнього та зовнішнього блоків (IU+OU). Алюмінієві пластини теплообмінника мають спеціальне покриття з гідрофільним шаром, що забезпечує швидке видалення конденсату із внутрішнього блоку. А це, у свою чергу, не дозволяє швидко утворюватися цвілі та запобігає поширенню бактерій, забезпечуючи ефективнішу роботу кондиціонера.
 
Дисплей.
Панель внутрішнього блоку з прихованим дисплеєм Пульт дистанційного керування. Пульт дистанційного керування (з утримувачем), тип GYKQ-52E Стандартний фільтр повітря служить для очищення повітря від пилута летких речовин. Фільтр-іонізатор. Забезпечує антибактеріальний ефект, іонізує повітря, знищує неприємні запахи, видаляє з повітря небажані хімічні сполуки. Встановлюється у внутрішній блок разом із повітряним фільтром. Іонізація повітря відбувається за допомогою властивостей свого матеріалу.
 
Фільтр-іонізатор 
Простіше і зручніше генератора-іонізатора, але вимагає періодичного чищення та/або заміни. Додатковий підігрів компонентів зовнішнього блоку за негативної температури навколишнього середовища. Тривимірне розподілення повітря вентилятором внутрішнього блоку. Технологія тривимірного розподілу повітря сприяє рівномірній циркуляціїповітряних мас у чотирьох напрямках. Це забезпечує якісний обмін температури в приміщенні, а значить кондиціонеру потрібно менше часу і енерговитрат для досягнення оптимальної температури.
 
Режим Турбо.
Інтенсивне охолодження до 16 С у режимі охолодження або інтенсивне обігрів до 31 С у режимі обігріву.
 
Електроспоживання 220 В, 50 Гц
Клас енергоспоживання А ++ 

Кондиціонер Digital DAC-i24SWT Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кондиціонер Digital DAC-i24SWT в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кондиціонери купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кондиціонери и купити Кондиціонер Digital DAC-i24SWT в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кондиціонер Digital DAC-i24SWT

Тип кондиціонування Спліт-система
Рекомендована зона кімнати (M2) До 70 м²
Режими роботи Охолодження/обігрів/осушення/вентиляція
Рівень шуму, БД Рівень шуму, внутрішній блок: 44-30 дБ
Рівень шуму, зовнішній блок: 57 дБ
Тип холодоагенту R32
Фаза Однофазовий
Холодне виробництво, KW 6.87
Виробництво тепла, KW 6.81
Максимальна тривалість комунікацій Макс. довжина магістралі, м: 25
Макс. перепад висоти магістралі, м: 10
Пульт дистанційного керування Є
Таймер Є
Розміри внутрішнього блоку, CM Розміри внутрішнього блоку (ШхВхГ), мм: 1010 x 315 x 220
Вага: 13 кг
Розміри зовнішньої одиниці, см Розміри зовнішнього блоку (ШхВхГ), мм: 845 x 693 x 336
Вага: 46 кг
Налаштування швидкості обертання вентилятора Циркуляція повітря: 980 м³/год
Інші функції та функції інверторне керування
автовибір режиму роботи
таймер
нічний режим
авторестарт
іонізатор
I Feel (пульт із датчиком температури)
Мінімальна температура для роботи кондиціонера в режимі нагріву -25°C
Забарвлення Білий

* Технічні характеристики Кондиціонер Digital DAC-i24SWT можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кондиціонер Digital DAC-i24SWT

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Digital DAC-i24SWT

Код товару: 23242
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 50931
На замовлення, 1-3 дні
LG UB36/UU37 108790 грн
Код товару: 52731
На замовлення, 1-3 дні
LG CA12RWK 54137 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →