Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кондиціонер Digital DAC-i24EWT

Код товару: 249332
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Digital
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кондиціонери Кондиціонер Digital DAC-i24EWT

Кондиціонер Digital DAC-i24EWT - побутовий настінний кондиціонер, призначений для охолодження або обігріву приміщень. Рекомендована площа 60-70 м ². Кондиціонер працює практично безшумно та дуже точно підтримує температуру в приміщенні.

Ціна: 26875 грн
шт

Опис товару Кондиціонер Digital DAC-i24EWT

Кондиціонер Digital DAC-i24EWT - побутовий настінний кондиціонер, призначений для охолодження або обігріву приміщень. Площа, що рекомендується, 60-70 м².
 
•  Інвертор дозволяє керувати потужністю кондиціонера, завдяки чому кондиціонер працює практично безшумно і дуже точно підтримує температуру в приміщенні. Кондиціонери інверторного типу споживають набагато менше електроенергії, аніж звичайні кондиціонери.
•  Екологічно безпечний холодоагент R410a.
•  Гідрофільне покриття теплообмінників внутрішнього та зовнішнього блоків. Алюмінієві пластини теплообмінника мають спеціальне покриття з гідрофільним шаром, що забезпечує швидке видаленняконденсату із внутрішнього блоку. А це, у свою чергу, не дозволяє швидко утворюватися цвілі та запобігає поширенню бактерій, забезпечуючи ефективнішу роботу кондиціонера.
•  Стандартний повітряний фільтр служить для очищення повітря від пилу та летких речовин.
•  Генератор негативних іонів (іонізатор). Забезпечує антибактеріальний ефект, іонізує повітря, знищує неприємні запахи, видаляє з повітря небажані хімічні сполуки. Встановлюється у вихідного отвору повітря. Іонізація повітря відбувається шляхом електричних процесів. Іонізатор має тривалий термін служби.
•  Технологія тривимірного розподілу повітрявентилятором внутрішнього блоку сприяє рівномірній циркуляції повітряних мас чотирьох напрямах. Це забезпечує якісний обмін температури в приміщенні, а отже, кондиціонеру потрібно менше часу та енерговитрат для досягнення оптимальної температури.
•  Енергозберігаючий режим Eco заощадить електроенергію в будинку без втрати якості роботи за будь-якої заданої температури.
•  Режим Турбо - інтенсивне охолодження до 16 °С у режимі охолодження або інтенсивне обігрів до 31 °С у режимі обігріву.
•  Модель також обладнана нічним режимом, який дозволяє працювати пристрою тихіше, підвищуючи або знижуючи температуру повітря, відповідно до біоритмівлюдський сон. За рахунок цього також значно знижується електроспоживання.
•  Функція «Авторестарт» дає можливість автоматично ввімкнутися та відновити колишні налаштування у випадку, якщо живлення було випадково або навмисно відключено.
•  Таймер кондиціонера можна запрограмувати на роботу протягом певного часу. Після закінчення роботи пристрій вимкнеться самостійно. Таймер дозволяє також заздалегідь встановити час, коли кондиціонер має розпочати свою роботу.
•  Функція самодіагностики - контролер кондиціонера у постійному режимі відстежує параметри функціонування, у разі відхилення від норми, система буде зупинена тана LED дисплеї з'явиться код несправності.
•  Можливість встановлення модуля Wi-Fi  для віддаленого керування через смартфон або планшет за допомогою мережі Інтернет.
•  Гарантія 24 міс. Додаткова гарантія 36 міс. (надається у разі проведення щорічного профілактичного обслуговування кондиціонера авторизованими сервісними центрами та монтажними компаніями).

Кондиціонер Digital DAC-i24EWT Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кондиціонер Digital DAC-i24EWT в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кондиціонери купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кондиціонери и купити Кондиціонер Digital DAC-i24EWT в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кондиціонер Digital DAC-i24EWT

Тип кондиціонування Спліт-система
Рекомендована зона кімнати (M2) 70 м²
Режими роботи Авто підтримка температури (AUTO), охолодження, обігрів, рециркуляція
Рівень шуму, БД Рівень шуму внутрішнього блоку: 49 дБ
Рівень шуму зовнішнього блоку: 56 дБ
Тип холодоагенту R410A
Фаза Однофазовий
Холодне виробництво, KW 7.05
Виробництво тепла, KW 7.2
Максимальна тривалість комунікацій Максимальний перепад висоти магістралі: 5 м
Максимальна довжина магістралі: 15 м
Пульт дистанційного керування Є
Таймер Є
Розміри внутрішнього блоку, CM Габарити внутрішнього блоку (ШхВхГ), мм: 1010x315x220
Вага: 13 кг
Розміри зовнішньої одиниці, см Габарити зовнішнього блоку (ШхВхГ), мм: 920х699х380
Вага: 16 кг
Налаштування швидкості обертання вентилятора Витрата повітря: 1000 м³/год
Інші функції та функції Іонізація
Осушення (дегідратація)
Сон (нічний режим)
Економний режим
Фільтрування повітря
Фвтоперезапуск
Автопідтримка температури (I feel)
Таймер (осушення: 2.2 л/хв)
Мінімальна температура для роботи кондиціонера в режимі нагріву -15°C
Забарвлення Білий

* Технічні характеристики Кондиціонер Digital DAC-i24EWT можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кондиціонер Digital DAC-i24EWT

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Digital DAC-i24EWT

Код товару: 213097
На замовлення, 1-3 дні
Grunhelm GAC-18GH 27133 грн
Код товару: 23294
На замовлення, 1-3 дні
Samsung AQV09PSBN 28122 грн
Код товару: 187547
На замовлення, 1-3 дні
Grunhelm GAC-18GH 29670 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →