Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кондиціонер Grunhelm GAC-18GH

Код товару: 213097
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Grunhelm
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кондиціонери Кондиціонер Grunhelm GAC-18GH

Настінна спліт-система Grunhelm GAC-18GH - кліматичний прилад, який виконає обігрів у холодне міжсезоння та охолодить приміщення площею до 50 м2 у теплий період. Прилад охолодження 5,28 кВт і обігріву 5,42 кВт працює з рівнем шуму внутрішнього блоку в діапазоні від 30 дБ до 36 дБ (залежно від режиму). Кондиціонер може виконати осушення, вентиляцію та провести очищення повітря від шкідливих частинок та неприємних запахів. У нічному режимі прилад гарантує низький рівень шуму для ідеального сну та відпочинку. При відключенні електроенергії функція авторестарту після відновлення живлення увімкне прилад із заданими раніше параметрами. Таймер дозволяє планувати роботу кондиціонера, задаючи бажаний час функціонування. Керується настінна спліт-система Grunhelm GAC-18GH дистанційно з пульта, задаючи за його допомогою параметри роботи приладу.

Ціна: 27133 грн
шт

Опис товару Кондиціонер Grunhelm GAC-18GH

 Стінна спліт-система Grunhelm GAC-18GH - кліматичний прилад, який виконає обігрів у холодне міжсезоння та охолодить приміщення площею до 50 м2 у теплий період. Прилад охолодження 5,28 кВт і обігріву 5,42 кВт працює з рівнем шуму внутрішнього блоку в діапазоні від 30 дБ до 36 дБ (залежно від режиму). Кондиціонер може виконати осушення, вентиляцію та провести очищення повітря від шкідливих частинок та неприємних запахів. У нічному режимі прилад гарантує низький рівень шуму для ідеального сну та відпочинку. При відключенні електроенергії функція авторестарту після відновлення живлення увімкне прилад із заданими раніше параметрами. Таймер дозволяє планувати роботу кондиціонера, задаючи бажаний час функціонування. Керується настінна спліт-система Grunhelm GAC-18GH дистанційно з пульта, задаючи за його допомогою параметри роботи приладу.

Кондиціонер Grunhelm GAC-18GH Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кондиціонер Grunhelm GAC-18GH в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кондиціонери купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кондиціонери и купити Кондиціонер Grunhelm GAC-18GH в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кондиціонер Grunhelm GAC-18GH

Тип кондиціонування Спліт-система
Рекомендована зона кімнати (M2) До 50 м2
Режими роботи Охолодження/обігрів
Рівень шуму, БД Рівень шуму, внутрішній блок
30 дБ дБ
Рівень шуму, зовнішній блок
53 дБ дБ
Холодне виробництво, KW 5.28 кВт
Виробництво тепла, KW 5,42 кВт
Пульт дистанційного керування Є
Розміри внутрішнього блоку, CM 910х294х206 мм см
Розміри зовнішньої одиниці, см 817х328х553 мм см
Інші функції та функції автовибір режиму роботи, таймер, нічний режим, авторестарт, іонізатор, самодіагностика
Забарвлення Білий

* Технічні характеристики Кондиціонер Grunhelm GAC-18GH можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кондиціонер Grunhelm GAC-18GH

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Grunhelm GAC-18GH

Код товару: 23294
На замовлення, 1-3 дні
Samsung AQV09PSBN 28122 грн
Код товару: 187547
На замовлення, 1-3 дні
Grunhelm GAC-18GH 29670 грн
Код товару: 249921
На замовлення, 1-3 дні
Digital DAC-18T6 31261 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →