Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Маска зварювальника хамелеон Hoz AURORA A-777 HEAVY METAL

Код товару: 344112
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Hoz
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Зварювальні маски та окуляри Маска зварювальника хамелеон Hoz AURORA A-777 HEAVY METAL

Зварювальна маска з автоматичним світлофільтром Aurora A-777 допоможе як зварювальникові-початківцю, так і професіоналу вирішити будь-яке зварювальне завдання. Надійний світлофільтр «хамелеон» дозволяє у всіх деталях контролювати зварювальний процес від моменту підпалу дуги до остаточного остигання зварювальної ванни. Маска допоможе впоратися з виконанням найскладніших та найвідповідальніших робіт.

Ціна: 1434 грн
шт

Опис товару Маска зварювальника хамелеон Hoz AURORA A-777 HEAVY METAL

 Кожен зварювальник – творча особистість, а кожна творча особистість прагнути індивідуальності у всьому. Спеціально для яскравих та неординарних професіоналів Aurora A-777 випускається у кількох варіантах дизайну. Маска хамелеон HEAVY METAL DESIGN підкреслить самобутність майстра і буде чудовим подарунком кожному любителю зварювання.

 
Зварювальна маска з автоматичним світлофільтром Aurora A-777 допоможе як зварювальникові-початківцю, так і професіоналу вирішити будь-яке зварювальне завдання. Надійний світлофільтр «хамелеон» дозволяє у всіх деталях контролювати зварювальний процес від моменту підпалу дуги до остаточного остигання зварювальної ванни. Маска допоможе впоратися з виконанням найскладнішихта відповідальних робіт.
 
Фільтр маски хамелеон спрацьовує при збігу частоти світлового потоку та його амплітуди. Щиток затемнюється лише при одночасному впливі на датчики інфрачервоних хвиль та коливань високої інтенсивності. Сонце чи світлодіодне джерело світла, незважаючи на свою яскравість, видають дуже м'яке світло без вагань. С.Ф. маски на такі джерела не реагує. Ця особливість дозволяє зварювальникові працювати під прямим сонячним промінням, не побоюючись помилкових спрацьовувань або випадкових відкриттів фільтра.

Маска зварювальника хамелеон Hoz AURORA A-777 HEAVY METAL Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Маска зварювальника хамелеон Hoz AURORA A-777 HEAVY METAL в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Зварювальні маски та окуляри купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Зварювальні маски та окуляри и купити Маска зварювальника хамелеон Hoz AURORA A-777 HEAVY METAL в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Маска зварювальника хамелеон Hoz AURORA A-777 HEAVY METAL

Огляд Маска зварювальника
Призначення Зварювальна маска з автоматичним світлофільтром Aurora A-777 допоможе як зварювальникові-початківцю, так і професіоналу вирішити будь-яке зварювальне завдання.
Обладнання 4 оптичні датчики
комфортне зварювання в режимах MMA, MIG-MAG та TIG
сонячна батарея світлофільтра, дубльована акумуляторами, не потребує заміни елементів живлення
сертифікат відповідності європейському стандарту ЄС та американському стандарту ANSI
легка заміна захисного скла з полікарбонату
запасне захисне скло в комплекті

* Технічні характеристики Маска зварювальника хамелеон Hoz AURORA A-777 HEAVY METAL можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Маска зварювальника хамелеон Hoz AURORA A-777 HEAVY METAL

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Маска зварювальника хамелеон Hoz AURORA A-777 HEAVY METAL

Код товару: 344112
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 175060
На замовлення, 1-3 дні
Forte MC-3000 1462 грн
Код товару: 344109
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →