Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікроскоп Levenhuk Zeno Cash ZC8

Код товару: 158511
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Levenhuk
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікроскопи Мікроскоп Levenhuk Zeno Cash ZC8

Портативний мікроскоп зі світлодіодним та ультрафіолетовим підсвічуванням. Збільшення: 60 крат

Ціна: 731 грн
шт

Опис товару Мікроскоп Levenhuk Zeno Cash ZC8

 Ця модель відноситься до дуже цікавого типу мікроскопів моноблок. Це компактний мікроскоп, основні механічні та оптичні елементи якого розміщені в одному корпусі. Завдяки такій конструкції мікроскоп дуже зручний у транспортуванні.

 
Існує два основних методи вивчення зразків: світле поле та темне поле. Метод мікроскопії "світле поле" є найбільш поширеним. При спостереженні за методом світлого поля, зразок, що вивчається, видно як темніший на світлому тлі створюваному освітлювальною системою мікроскопа.
 
Незважаючи на невелике, в порівнянні з біологічними, максимальне збільшення цього мікроскопа в 60 разів, він єпотужним "збільшувальним" оптичним приладом. Цьому мікроскопу є безліч об'єктів живої і неживої природи, які недоступні неозброєному оку. З його допомогою можна буде по-новому поглянути на цілком знайомі та звичні предмети, такі як монети, марки, листя та багато іншого. Крім цього збільшення в 60 разів, яким володіє цей мікроскоп, дозволить познайомитися з різноманіттям живої природи аж до, хоча й найбільших, проте вже найпростіших мікроорганізмів.
 
Мікроскоп оснащений одними лінзовими об'єктивами. Незважаючи на те, що даний тип об'єктивів відноситься до найпростіших, вони покажуть картинку гідної якості аж дозбільшення 400 крат. Цього вже цілком достатньо, щоб почати вивчати дивовижні таємниці мікросвіту. Таким чином мікроскоп впевнено впорається з більшістю завдань, які можуть виникати у мікробіолога-початківця. Збільшення 400 разів, це найбільш часто застосовуване збільшення навіть при вирішенні професійних завдань.
Спеціальне кріплення перетворить Ваш смартфон на цифровий мікроскоп. Для цього достатньо закріпити мікроскоп на корпус Вашого смартфона. Ця можливість особливо припаде до душі будь-якій дитині або підлітку, який любить ділитися своїми фото в соцмережах. А така комбінація мікроскопа зі смартфоном надасть можливість ділитися оригінальними фото і відеоматеріалами, що буде вигідно виділяти Вашу дитину серед її однолітків.

Мікроскоп Levenhuk Zeno Cash ZC8 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікроскоп Levenhuk Zeno Cash ZC8 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікроскопи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікроскопи и купити Мікроскоп Levenhuk Zeno Cash ZC8 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікроскоп Levenhuk Zeno Cash ZC8

Тип Оптичний
Керівник монокулярна
Огляд Кишеньковий мікроскоп
додаткові характеристики вбудований літій-іонний акумулятор 3,7 В, 300 мАг;
час роботи: 8-10 годин;
час заряджання: 3 години

* Технічні характеристики Мікроскоп Levenhuk Zeno Cash ZC8 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікроскоп Levenhuk Zeno Cash ZC8

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Levenhuk Zeno Cash ZC8

Код товару: 205626
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 202429
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 158454
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →