Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікроскоп Levenhuk D320L BASE

Код товару: 202427
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Levenhuk
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікроскопи Мікроскоп Levenhuk D320L BASE

Мікроскоп цифровий Levenhuk D320L BASE, 3 Мпікс, монокулярний. Монокулярний лабораторний мікроскоп із цифровою камерою та галогенним підсвічуванням. Збільшення: 40-1000х. Розмір упаковки (ДхШхВ): 39×25×21,5 см.

Ціна: 21844 грн
шт

Опис товару Мікроскоп Levenhuk D320L BASE

 Цифровий мікроскоп Levenhuk D320L BASE призначений для проведення лабораторних досліджень у різних сферах медицини, біології та біохімії. Його можна використовувати в дерматології, урології та інших галузях медичної науки. Можливості цього мікроскопа оцінять насамперед професіонали – фахівці клінік, лікарень та дослідницьких лабораторій. Мікроскоп також можна використовувати для проведення семінарів або навчання студентів-медиків у профільних коледжах та вузах.

 
У мікроскопі встановлені класична монокулярна насадка та револьверний пристрій на 4 об'єктиви. У комплект поставки включено один ширококутний окуляр та ахроматичні об'єктиви різної кратності. Насадкуможна обертати на 360 °, завдяки чому мікроскоп зручно користуватися при групових спостереженнях. Кут нахилу насадки становить 30°, що збільшує комфорт при тривалих дослідженнях мікросвіту.
 
Загальний діапазон збільшення мікроскопа становить від 40 до 1000 крат. При використанні 100-кратного об'єктива можна застосовувати метод олійної імерсії – флакон зі спеціальним маслом входить до комплекту. Коригування різкості картинки здійснюється за допомогою коаксіального механізму грубого та точного фокусування.
 
Зразки для досліджень поміщаються на предметний столик із препаратів. Прямо під ним знаходиться конденсор Аббе з ірисовою діафрагмою. Ще нижче -галогенне підсвічування, що працює від мережі змінного струму. Яскравість підсвічування можна регулювати. Є можливість встановлення світлофільтрів.
 
Але основна особливість мікроскопа Levenhuk D320L BASE – 3-мегапіксельна цифрова камера. З її допомогою можна записувати свої спостереження у фото-або відеоформаті. Камера встановлюється прямо в окулярну трубку на місце штатного окуляра, підключається до комп'ютера за допомогою комплектного кабелю USB і передає картинку в режимі реального часу. Зображення з об'єктива відображається на підключеному моніторі з роздільною здатністю до 2048х1536 пікс. У комплект поставки включено диск зі спеціальною програмою, яка дозволяє обробляти та редагувати знятийматеріал.
 
Особливості:
 
Лабораторний мікроскоп із цифровою камерою 3 Мпікс
Поворотна монокулярна насадка, ахроматична оптика
Діапазон збільшення: від 40 до 1000 крат
Галогенне підсвічування 20 Вт з регулюванням яскравості
Живлення від мережі змінного струму.

Мікроскоп Levenhuk D320L BASE Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікроскоп Levenhuk D320L BASE в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікроскопи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікроскопи и купити Мікроскоп Levenhuk D320L BASE в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікроскоп Levenhuk D320L BASE

Тип Мікроскоп цифровий
Керівник ні
Огляд монокулярний
Інтерфейси ні
додаткові характеристики ні

* Технічні характеристики Мікроскоп Levenhuk D320L BASE можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікроскоп Levenhuk D320L BASE

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Levenhuk D320L BASE

Код товару: 154118
На замовлення, 1-3 дні
Levenhuk D70L 23951 грн
Код товару: 224732
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 221592
На замовлення, 1-3 дні
Levenhuk DTX RC4 25370 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →