Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бездротові навушники Lenovo GM6 Black

Код товару: 346722
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Lenovo
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Бездротові навушники Lenovo GM6 Black

Максимальну свободу рухів та чистий звук подарують власникам бездротові навушники Lenovo GM6 black. Бездротова конструкція і невелика вага зовсім не обмежують рухи, пристрій не заважає в процесі експлуатації, при цьому надійно фіксується у вухах.

Ціна: 1462 грн
шт

Опис товару Бездротові навушники Lenovo GM6 Black

 Особливості дизайну та конструкції

ТБС-навушники зручно носити навіть тривалий час, модель без кріплення. Вкладиші зручно «сідають» у вушному каналі, забезпечуючи чудову ізоляцію зовнішніх звуків.
 
Чорний колір виробу привертає увагу оточуючих та відтіняє сучасне вбрання власника.
 
Якщо ви часто буваєте на свіжому повітрі, наприклад, тренуєтеся або вигулюєте вихованця, візьміть до уваги, що це навушники без вологозахисту, але у разі потреби здатні витримати дрібні краплі води.
 
Технічні параметри TWS навушників Lenovo GM6 black
Для гарного звучання TWS-навушники оснащені надійними динаміками. Навушники безшумоподавлення, динамічні, акустичне оформлення напіввідкритого типу, а також інші особливості точно підібрані, щоб ви могли насолоджуватися чистим звуком та відсутністю зовнішніх шумів.
 
Змінити гучність, змінити звукову доріжку або відповісти на дзвінок допоможе керувати навушниками.
 
Час роботи та заряджання
Щоправда, компактні габарити пристрою Lenovo GM6 black мають і негативну сторону - незначну ємність акумулятора 40mAh. Однак це не проблема, враховуючи наявність зарядного кейсу зі звичайною зарядкою. Він допоможе швидко відновити заряд, крім того, солідна 400mAh ємність АКБ самого кейсу на тривалий період забезпечить ваші аксесуари електроенергією.Така батарея забезпечить кілька повних зарядів без підключення до розетки. Після того, як витратите весь запас, потрібно буде зарядити кейс через стандартний роз'єм.
 
Час роботи навушників від одного заряду досить великий. Звісно, ​​точне значення залежить від інтенсивності використання. Для розмови по телефону та прослуховування музики цифри будуть різними. При цьому під час заряджання акумулятора ваші вуха відпочиватимуть, що дуже корисно для слуху.

Бездротові навушники Lenovo GM6 Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бездротові навушники Lenovo GM6 Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Бездротові навушники Lenovo GM6 Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бездротові навушники Lenovo GM6 Black

Тип дизайну вкладыши
Метод з'єднання беспроводные
Версія Bluetooth 5.0
Тип акустичної конструкції полуоткрытые
Тип кріплення без крепления
Дизайн випромінювача Динамические
Додатково TWS, с активным шумоподавлением, с зарядным кейсом
Забарвлення Черный

* Технічні характеристики Бездротові навушники Lenovo GM6 Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бездротові навушники Lenovo GM6 Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Бездротові навушники Lenovo GM6 Black

Код товару: 232365
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 281397
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 281398
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →