Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники KZ DQ6 із мікрофоном Silver

Код товару: 281398
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: KZ
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники KZ DQ6 із мікрофоном Silver

Навушники вакуумні маленькі, що гарантує необтяжливе носіння та чудову ізоляцію зовнішніх шумів. Модель без кріплення зважайте на це, якщо плануєте активно рухатися під час експлуатації.

Ціна: 1505 грн
шт

Опис товару Навушники KZ DQ6 із мікрофоном Silver

це унікальний пристрій, що дозволяє слухати треки з комфортною гучністю і при цьому не заважати оточуючим. Де б ви не були: у парку на пробіжці, у громадському транспорті або в робочому кабінеті мініаудіосистема дозволить скоротити час і підняти настрій. Навушники з мікрофоном KZ DQ6 Silver з мікрофоном оснащені якісним звучанням без супутніх спотворень, тому стануть відмінним супутником для всіх. На вигляд акустичного оформлення це закриті навушники. Особливості коннекту навушників Підключення дротяної моделі через інтерфейс 1 x mini-jack (роз'єм 3.5 мм). Це гарантує необхідну для вільного пересування свободу дій та повністю сумісне для телефону. При цьому підключеннясумісно з усіма сучасними портативними девайсами чи ПК. Зовнішній вигляд та нюанси конструкції навушників KZ DQ6 Silver Навушники вакуумні маленькі, що гарантує необтяжливе носіння та чудову ізоляцію зовнішніх шумів. Модель без кріплення зважайте на це, якщо планує

Навушники KZ DQ6 із мікрофоном Silver Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники KZ DQ6 із мікрофоном Silver в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники KZ DQ6 із мікрофоном Silver в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники KZ DQ6 із мікрофоном Silver

Тип Навушники для телефону
Тип дизайну вакуумні
Метод з'єднання Провідне
Тип акустичної конструкції Закриті
Дизайн випромінювача Гібридні (арматурно-динамічні)
Додатково Чутливість, дБ 112
Опір навушників, Ом 24
Забарвлення Сріблястий

* Технічні характеристики Навушники KZ DQ6 із мікрофоном Silver можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники KZ DQ6 із мікрофоном Silver

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на KZ DQ6 із мікрофоном Silver

Код товару: 269264
На замовлення, 1-3 дні
Mpow M30 Pink 1548 грн
Код товару: 328204
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 346840
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →