Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Mpow M30 Pink

Код товару: 269264
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Mpow
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Mpow M30 Pink

Смартфон давно став головним гаджетом будь-якої людини та успішно замінив собою плеєр, навігатор, фотоапарат, калькулятор, ліхтарик та масу інших гаджетів. Головними додатковими аксесуарами до смартфону стали навушники. Однак якість гарнітури, яка йде в комплекті навіть з дорогими смартфонами, залишає бажати кращого, тому питання вибору бездротової гарнітури до смартфону зараз актуальне як ніколи.

Ціна: 1548 грн
шт

Опис товару Навушники Mpow M30 Pink

  Смартфон давно став головним гаджетом будь-якої людини і успішно замінив собою плеєр, навігатор, фотоапарат, калькулятор, ліхтарик та багато інших гаджетів. Головними додатковими аксесуарами до смартфону стали навушники. Однак якість гарнітури, яка йде в комплекті навіть з дорогими смартфонами, залишає бажати кращого, тому питання вибору бездротової гарнітури до смартфону зараз актуальне як ніколи. Навушники – звичний гаджет не тільки для меломанів, але й для геймерів, журналістів, активних користувачів соц. мереж та багатьох інших категорій людей. Більшості з них знайомий кошмар із постійним розплутуванням проводів, які нібито були складені акуратно. Саме томубездротові навушники, не встигнувши з'явитися, знайшли на ринку велику популярність. Зараз існує безліч моделей, для різних цілей та розмірів гаманця. Bluetooth-навушники . Це найсучасніший і найзручніший варіант. Хоча б тому, що цей тип бездротових навушників працює без стаціонарного передавача і може взаємодіяти з будь-яким пристроєм, що підтримує Bluetooth. Зона дії Bluetooth складає приблизно 10 метрів, проте трансляцію неможливо перехопити завдяки унікальному кодуванню.

Навушники Mpow M30 Pink Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Mpow M30 Pink в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Mpow M30 Pink в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Mpow M30 Pink

Тип навушники
Тип дизайну бездротові
Метод з'єднання бездротовий
Версія Bluetooth 5.0
Тип акустичної конструкції закриті
Тип кріплення З кріпленням у вухах
Дизайн випромінювача Динамічний
Підтримка об'ємного звуку є
КОНТРОЛЬ бездротове
Додатково Захист IPX7
Забарвлення рожевий

* Технічні характеристики Навушники Mpow M30 Pink можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Mpow M30 Pink

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Mpow M30 Pink

Код товару: 145073
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 229508
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 289580
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →