Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники BlitzWolf BW-FLB5 Black

Код товару: 328204
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Blitzwolf
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники BlitzWolf BW-FLB5 Black

Навушники BlitzWolf BW-FLB5 Black - бездротові ігрові TWS навушники з динамічними випромінювачами з кожного боку, що обіцяє відмінне музичне звучання у поєднанні з крутим ігровим режимом та підключенням через Bluetooth 5.0.

Ціна: 1548 грн
шт

Опис товару Навушники BlitzWolf BW-FLB5 Black

Навушники BlitzWolf BW-FLB5 Black - бездротові ігрові TWS навушники з динамічними випромінювачами з кожного боку, що обіцяє відмінне музичне звучання у поєднанні з крутим ігровим режимом та підключенням через Bluetooth 5.0.
 
Дизайн
Виробник надихався конструкцією літаючих тарілок при розробці зарядного кейсу цієї моделі. Вийшов футуристичний дизайн з елементами мікросхем на корпусі, що виглядає оригінально і ненудно. Кольорове RGB підсвічування по периметру блоку доповнює ігровий дизайн tws навушників. Зарядний кейс має ємність акумулятора 500 мАг, який повністю заряджається за 1,5 години за допомогою USB-C.
 
Функції
Бездротові навушники BW-FLB5від бренду BlitzWolf використовує якісний чіп із технологією низької затримки Bluetooth 5.0, який забезпечує стабільну та швидку передачу сигналу на відстань до 10 метрів. Наднизька затримка в ігровому режимі дозволяє досягти практично ідеальної синхронізації звуку та зображення, щоб ви не втратили нічого важливого. Великий 13-міліметровий динамічний драйвер подарує власнику широке звукове поле, потужний та якісний звук, відмінну деталізацію. Тривалість роботи акумуляторів у навушниках дозволяє оточити музикою протягом 3-4 годин (залежно від встановленої гучності). Сенсорне керування допомагає перемикати треки, регулювати рівень гучності, ставити напаузу програвання. Окремо на бічній грані є кнопка для перемикання з ігрового на музичний режим.
 
Мікрофон
Окрім використання навушників для ігрових сесій та прослуховування музики, їх можна використовувати як гарнітуру. Мікрофон високої чіткості дарує якісне розпізнавання голосу для чистого звучання та зручного спілкування.
 
Ігрові TWS навушники з низькою затримкою BlitzWolf BW-FLB5 мають комфортну посадку для мобільних ігор, прослуховування музичних треків, перегляду фільмів та спілкування. Яскраве RGB підсвічування додасть стилю цієї моделі, а мінімальна затримка звуку порадує геймерів.

Навушники BlitzWolf BW-FLB5 Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники BlitzWolf BW-FLB5 Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники BlitzWolf BW-FLB5 Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники BlitzWolf BW-FLB5 Black

Тип Наушники для геймеров
Тип дизайну Вакуумные
Метод з'єднання Беспроводные
Версія Bluetooth Bluetooth 5.0
Тип акустичної конструкції Закрытые
Тип кріплення Внутриканальные
Дизайн випромінювача Динамический
Підтримка об'ємного звуку Диапазон частот наушников: 20-20000 Гц
Сопротивление наушников: 16 Ом
Чувствительность наушников: 100 дБ
КОНТРОЛЬ Сенсорное
Голосовое управление
Принять/отклонить вызов
Додатково С регулятором громкости
Управление треками
Время работы в режиме разговора/музыки: 3 часа
Радиус действия: до 10 метров
Время зарядки кейса: 2 часа. Время зарядки наушников: 1.5-2 часа
Емкость зарядного кейса 500 мАч, емкость батареи наушника 35 мАч
Тип микрофона: динамический
Конструкция микрофона: встроенный в корпус наушников
Направленность микрофона: всенаправленный
Забарвлення Черный

* Технічні характеристики Навушники BlitzWolf BW-FLB5 Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники BlitzWolf BW-FLB5 Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BlitzWolf BW-FLB5 Black

Код товару: 145073
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 229508
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 289580
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →