Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бездротові навушники Xiaomi Buds 3 Black

Код товару: 346879
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Бездротові навушники Xiaomi Buds 3 Black

Xiaomi Buds 3 – це зручні бездротові навушники з активним шумопоглинанням, які виводять прослуховування музики за рамки звичного. Вони не лише пропонують флагманські функції, але й чудові з погляду ергономіки та якості звуку.

Ціна: 3870 грн
шт

Опис товару Бездротові навушники Xiaomi Buds 3 Black

 Гібридне шумозаглушення флагманського рівня

Слухай свою улюблену музику без зайвого шуму та відволікаючих факторів. Навушники Buds 3 мають функцію широкосмугового активного шумоподавлення, яка використовує потрійні мікрофони на кожному вкладиші, щоб забезпечити зниження зовнішніх шумів до 40 дБ. Це дозволяє аксесуару прибирати до 99% фонових звуків. Тому і на жвавій вулиці, і в поїзді метро ти зможеш залишатися у власному світі без жодних перешкод.
 
Три режими шумоподавлення
Збалансований, легкий чи глибокий? Вибирай потрібний тобі режим шумозаглушення залежно від рівня навколишнього шуму, щоб зробити процес прослуховування комфортнішим. Безнадмірного тиску на вуха.
 
Більш чіткі виклики
Мікрофони зворотного та прямого зв'язку, а також розмовний мікрофон працюють разом, щоб точно придушувати навколишні шуми та зберігати чіткість голосу за допомогою особливого алгоритму фільтрації звуків. Це дозволяє вести розмови в навушниках навіть у галасливій обстановці. Завдяки режиму прозорості можна слухати музику та паралельно з цим контролювати навколишні звуки. Тому для невимушеної розмови з другом тобі не знадобиться знімати свої навушники.
 
Звук рівня Hi-Fi
Xiaomi Buds 3 виводять враження від прослуховування на новий рівень. Незважаючи на упор на шумозаглушення, ці бездротові навушникизабезпечують видатну якість звуку. Завдяки складному динамічному драйверу з двома магнітами вони точно відтворюють кожну деталь, а жорстка діафрагма знижує високочастотну розривну вібрацію. Тому звук має багатошаровість і чіткість, а продумана конструкція навушників знижує рівень спотворень.
 
Професійне налаштування HRTF
Звукоінженери з Xiaomi Sound Lab відкалібрували частотну характеристику навушників на основі даних про фізичну та психоакустику. Завдяки цьому аксесуар пропонує відмінну якість звуку та дає більш природний досвід прослуховування музики з насиченими басами та чіткішими високими частотами. Надівши навушники, тивідчуєш себе так, ніби перебуваєш у студії або на концерті і зможеш насолодитися чистим і захоплюючим звуком прямо у вухах.

Бездротові навушники Xiaomi Buds 3 Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бездротові навушники Xiaomi Buds 3 Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Бездротові навушники Xiaomi Buds 3 Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бездротові навушники Xiaomi Buds 3 Black

Тип дизайну Вакуумные
Версія Bluetooth Bluetooth 5.2
Тип акустичної конструкції Закрытые
Тип кріплення Без креплений
Дизайн випромінювача Динамический
Додатково Влагозащита, TWS наушники
Забарвлення Черный

* Технічні характеристики Бездротові навушники Xiaomi Buds 3 Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бездротові навушники Xiaomi Buds 3 Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Бездротові навушники Xiaomi Buds 3 Black

Код товару: 325883
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 237998
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 328240
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →