Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бездротові навушники Lenovo GM6 White

Код товару: 346723
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Lenovo
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Бездротові навушники Lenovo GM6 White

Нічим не обмежена свобода під час руху і нічим не спотворений звук подарують користувачам повністю бездротові навушники Lenovo GM6 white. Бездротова конструкція і невелика вага зовсім не стримують руху, гарнітура не заважає під час експлуатації, при цьому надійно фіксується у вухах.

Ціна: 1462 грн
шт

Опис товару Бездротові навушники Lenovo GM6 White

 Конструкція та особливості дизайну

TWS-навушники зручно використовувати, модель без кріплення. Вкладиші комфортно «сідають» у вушному каналі, створюючи хорошу звукоізоляцію.
 
Білий колір корпусу привертає увагу та доповнює стильний зовнішній вигляд власника.
 
Якщо ви часто буваєте на вулиці, наприклад, гуляєте з вихованцем, зверніть увагу, що це ТВС-навушники без вологозахисту, але вони можуть витримати дрібні краплі поту чи дощу.
 
Технічні параметри бездротових навушників Lenovo GM6 white
Для чистого звуку бездротові навушники оснащені надійними динаміками. ТВС-навушники без шумоподавлення, динамічні, акустичне оформленнянапіввідкритого типу, а також інші характеристики точно збалансовані, щоб ви могли насолоджуватися ідеальним звуком та відсутністю зайвих шумів.
 
Вирівняти гучність, змінити трек або відповісти на дзвінок по телефону допоможе керування навушниками.
 
Час роботи та заряджання
На жаль, компактні габарити навушників Lenovo GM6 white мають і зворотний бік - незначну ємність батареї 40mAh. Але все ж таки це не проблема з урахуванням зарядного кейсу зі звичайною зарядкою. Він допоможе оперативно повернути заряд, крім того, велика 400mAh ємність акумулятора самого кейсу на великий термін забезпечить ваші аксесуари електроенергією. Така АКБ гарантує кілька повних зарядок бездодаткових джерел енергії. Після того, як витратите весь запас, потрібно буде зарядити кейс через звичний порт.
 
Період роботи гаджета на одному заряді досить тривалий. Звичайно, скільки саме пропрацює пристрій залежить від режиму навантаження. Для розмов та перегляду відео цифри будуть різними. При цьому під час зарядки ваші вуха відпочиватимуть, що дуже корисно для слуху.

Бездротові навушники Lenovo GM6 White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бездротові навушники Lenovo GM6 White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Бездротові навушники Lenovo GM6 White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бездротові навушники Lenovo GM6 White

Тип дизайну вкладыши
Метод з'єднання беспроводные
Версія Bluetooth 5.0
Тип акустичної конструкції полуоткрытые
Тип кріплення без крепления
Дизайн випромінювача Динамические
Додатково TWS, с активным шумоподавлением, с зарядным кейсом
Забарвлення Белый

* Технічні характеристики Бездротові навушники Lenovo GM6 White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бездротові навушники Lenovo GM6 White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Бездротові навушники Lenovo GM6 White

Код товару: 232365
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 281397
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 281398
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →