Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Нівелір Forte LLD-360-6 GLT

Код товару: 210528
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Forte
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вимірювальні прилади Нівелір Forte LLD-360-6 GLT

Лазерний рівень Forte LLD-360-6 – це якісний прилад для побутового використання. Він дозволить Вам виконувати швидку лазерну розмітку на площині та для виконання монтажних чи оздоблювальних робіт. Він незамінний для будівництва та ремонту, він стане Вашою правою рукою та незамінним помічником.

Ціна: 5547 грн
шт

Опис товару Нівелір Forte LLD-360-6 GLT

Функція самовирівнювання Працювати з таким нівеліром гранично просто, навіть соціаліст-початківець зможе швидко підготувати його до роботи. Простота установки приладу багато в чому забезпечується системою автоматичного вирівнювання, стабілізує положення лазерної проекції і коригується при невеликих відхиленнях. Можливість роботи під ухилом У представленої моделі передбачений фіксатор маятника, він дозволить безпечно транспортувати прилад, а також використовувати його для роботи під кутом, наприклад, для розмітки стін перед монтажем сходів, перили або для оздоблювальних робіт. Потужний напівпровідниковий лазерний діод Ми рекомендуємо Вам купити лазерний нівелір для дому Forte LLD-360-6, вінобладнаний потужним діодом, який забезпечує проекцію чітко видимих ​​ліній практично на будь-якій поверхні, незалежно від яскравості освітлення в приміщенні. Він також пристосував прилад до роботи поза приміщеннями. Робоча дальність 15 м Побутовий прилад має радіус роботи до 15 метрів, це невелика дистанція, але тільки якщо йдеться про професійний інструмент. Для побутової моделі це високий показник та свідчення того, що сам прилад якісний та практичний. Можливість кріплення на штатив Якщо Вам потрібно збільшити ергономіку використання нівеліру, тоді можете додатково придбати штатив для нього. Універсальне кріплення дозволить використовувати штативи від сторонніх виробників,що робить нівелір гнучким у використанні.

Нівелір Forte LLD-360-6 GLT Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Нівелір Forte LLD-360-6 GLT в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вимірювальні прилади купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вимірювальні прилади и купити Нівелір Forte LLD-360-6 GLT в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Нівелір Forte LLD-360-6 GLT

Тип Лінійні нівеліри
Клас Lazer 2
Лазерний діод 650 Нм
Точність ± 0,1 мм/м
живлення 3х1.5 В (АА)
Вага Вага, кг 12
Обладнання Лазерний рівень Forte LLD-360-6
Гарантійний талон
Інструкція

* Технічні характеристики Нівелір Forte LLD-360-6 GLT можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Нівелір Forte LLD-360-6 GLT

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Forte LLD-360-6 GLT

Код товару: 134325
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 344257
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 344224
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →