Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Намет Ferrino Lightent 1 Pro Olive Green (92172LOOFR)

Код товару: 234650
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Ferrino
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Намети Намет Ferrino Lightent 1 Pro Olive Green (92172LOOFR)

Усередині намету передбачена об'ємна кишеня для дрібниць.
Намет оснащений гачком для підвісу кемпінгового ліхтаря всередині.
Чохол намету оснащений двома компресійними ременями на фастексах, має вшиту інструкцію встановлення намету та бокову кишеню для окремого розміщення кілочків та ремкомплекту.
Алюмінієві кілочки мають профіль у формі шестикутника, завдяки чому підвищується стійкість на вигин та покращується фіксація на ґрунті.

Ціна: 7439 грн
шт

Опис товару Намет Ferrino Lightent 1 Pro Olive Green (92172LOOFR)

Новинка 2021 року! Намет Ferrino Lightent 1 Pro відноситься до серії ультралегких наметів Light Line. Ця модель має підвищену до 8000 мм вод. ст. водонепроникність дна намету і підійде не тільки для літніх, а й для весняно-осінніх походів, коли можливе випадання великої кількості опадів. Внутрішній намет повністю складається з москітної сітки і попередньо прикріплений до зовнішнього тенту для швидкості установки. Зовнішній тент світло-сірого кольору нагріватиметься на сонці значно менше, ніж моделі з темним тентом. Тунельна конструкція даного намету забезпечує мінімальну вагу при великому обсязі внутрішнього простору, чому сприяють заздалегідь вигнуті алюмінієві дуги.Встановлення такого намету займає мало часу і вимагатиме мінімум місця. Не дивлячись на те, що намет двошаровий і має тамбур, його вага у зборі складає всього 1,55 кг. Зовнішній тент має водозахист 3000 мм води. ст., що є цілком достатнім, щоб зберегти намет сухий усередині під час дощу. Ефективна система вентиляції Camera Air доповнена бічним вентиляційним вікном, що допоможе уникнути утворення конденсату. Чохол намету має компресійні стяжки, що дозволяє досягти компактних розмірів упакованого намету. Основні переваги тунельного намету з бічним розташуванням тамбуру - мінімальна установча площа при максимально ефективному використаннівнутрішнього обсягу намету. Крім того, така конструкція легша за інших і вимагає мінімум часу на встановлення. Дуги намету попередньо вигнуті таким чином, щоб забезпечити більший внутрішній об'єм намету та пофарбовані в різний колір для зручності ідентифікації під час збирання намету. Фарба нанесена шляхом анодування. Внутрішній намет кріпиться до дуг за допомогою рукавів, в які вони простягаються. Вхід до намету оснащений москітною сіткою. Конструкцією передбачено два вентиляційні вікна, розташовані в торцях намету. Система вентиляції Camera Air створює велику повітряну камеру між зовнішнім тентом і внутрішнім наметом, який сприяє вільній циркуляції повітря навколовнутрішнього намету. З одного боку це позбавляє появи конденсату всередині, а з іншого боку повітря є кращим теплоізоляційним прошарком. Матеріал тенту та підлоги внутрішнього намету має триразове посилення в точках із передбачуваним збільшеним навантаженням. Посилення виконане як додаткового шару тканини високої міцності. Швидка система фіксації відтяжок досягається за рахунок застосування спеціальної фурнітури форми. Відтяжка натягується і фіксується лише одним рухом.

Намет Ferrino Lightent 1 Pro Olive Green (92172LOOFR) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Намет Ferrino Lightent 1 Pro Olive Green (92172LOOFR) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Намети купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Намети и купити Намет Ferrino Lightent 1 Pro Olive Green (92172LOOFR) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Намет Ferrino Lightent 1 Pro Olive Green (92172LOOFR)

Тип намет
Потужність на 1 особу
Дизайн тунельна
Призначення Трекінгові
Наявність тамбуру ні
Форма Тунель
Рамка Алюмінієві дуги 7001 T6 Ø8,5 мм
Зовнішній тент 100% Recycled Polyester Ripstop 70D, 3000 мм вод. ст.
Матеріал спального відділення Матеріал тенту та підлоги внутрішнього намету має триразове посилення.
Стать 100% Recycled Polyester 70D, 8000 мм вод. ст.
Розміри 215 х 120 х 80 см
Вага 1.5 кг

* Технічні характеристики Намет Ferrino Lightent 1 Pro Olive Green (92172LOOFR) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Намет Ferrino Lightent 1 Pro Olive Green (92172LOOFR)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ferrino Lightent 1 Pro Olive Green (92172LOOFR)

Код товару: 360385
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 231187
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 234654
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →