Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Намет Wechsel Aurora 1 TL Laurel Oak (231065)

Код товару: 231187
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Wechsel
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Намети Намет Wechsel Aurora 1 TL Laurel Oak (231065)

На перший погляд може здатися, що Wechsel Aurora 1 важкувата для одномісного намету, проте це чи не єдиний одномісний намет, який має 6 повноцінних відтяжок (а не 2 або 4, як більшість схожих моделей), 4 великі вентиляційні клапани (замість компонування з двома клапанами, що використовується багатьма виробниками) і безліч корисної фурнітури, що дозволяє зручніше і різнобічно використовувати намет. Спочатку встановлюється зовнішній тент, після чого до нього всередині кріпиться внутрішній намет. Це дозволяє прискорити процес встановлення та уникнути намокання внутрішнього намету під час встановлення під дощем. Перше встановлення намету буде досить швидким і безпроблемним, оскільки внутрішній намет вже попередньо з'єднаний із зовнішнім тентом на фабриці. Вхідні двері можуть бути використані як навіс над тамбуром. Wechsel Aurora 1 має в своєму розпорядженні просторе місце для сну. Поліуретанове покриття тенту та дна намету забезпечує водозахист до 7000 мм і високу стійкість до проколів, що дуже важливо при використанні намету як у лісистій, так і на кам'янистій місцевості. Намет має злегка звужену аеродинамічну форму і вимагає мінімум площі для установки, а також не має сітчастих вставок усередині, що дозволяє її рекомендувати для зимового трекінгу в помірній смузі.

Ціна: 7697 грн
шт

Опис товару Намет Wechsel Aurora 1 TL Laurel Oak (231065)

 На перший погляд може здатися, що Wechsel Aurora 1 важкувата для одномісного намету, проте це чи не єдиний одномісний намет, який має 6 повноцінних відтяжок (а не 2 або 4, як більшість схожих моделей), 4 великі вентиляційні клапани ( замість компонування з двома клапанами, що використовується багатьма виробниками) і безліч корисної фурнітури, що дозволяє зручніше і різнобічно використовувати намет. Спочатку встановлюється зовнішній тент, після чого до нього всередині кріпиться внутрішній намет. Це дозволяє прискорити процес встановлення та уникнути намокання внутрішнього намету під час встановлення під дощем. Перша установка намету буде досить швидкою та безпроблемною,оскільки внутрішній намет вже попередньо з'єднаний із зовнішнім тентом на фабриці. Вхідні двері можуть бути використані як навіс над тамбуром. Wechsel Aurora 1 має в своєму розпорядженні просторе місце для сну. Поліуретанове покриття тенту та дна намету забезпечує водозахист до 7000 мм і високу стійкість до проколів, що дуже важливо при використанні намету як у лісистій, так і на кам'янистій місцевості. Намет має злегка звужену аеродинамічну форму і вимагає мінімум площі для встановлення, а також не має сітчастих вставок усередині, що дозволяє її рекомендувати для зимового трекінгу в помірній смузі.

Намет Wechsel Aurora 1 TL Laurel Oak (231065) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Намет Wechsel Aurora 1 TL Laurel Oak (231065) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Намети купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Намети и купити Намет Wechsel Aurora 1 TL Laurel Oak (231065) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Намет Wechsel Aurora 1 TL Laurel Oak (231065)

Тип Намет
Потужність Одномісні
Дизайн Двошарова
Призначення Для кемпінгу
Наявність тамбуру Є
Форма Тунель
Рамка алюмінієвий сплав Alu 7001 T6, ∅ 9.5 мм, торцеві наконечники ∅ 8.6 мм (1 дуга – 6 секцій, 1 дуга – 8 секцій)
Зовнішній тент Polyester 68D Ripstop PU DWR, 5000 мм в.ст., проклеєні шви, зміцнена структура Ripstop, поліуретанове покриття та водовідштовхувальне просочення, щільність - 81г/м², міцність на розрив - 2,5кг.
Матеріал спального відділення Polyester Taffeta 70D 185T DWR, проклеєні шви, водовідштовхувальна тканина, що дихає, щільність - 58г/м²
Стать Polyester 75D 210T PU DWR, 7000 мм в.ст., проклеєні шви, водовідштовхувальне просочення, щільність - 110 г/м²
Розміри Внутрішній намет (Д х Ш х В): 235 х 90 х 93 см
Зовнішній намет (Д х Ш х В): 235 х 140 х 93 см
Вага 2,3 кг

* Технічні характеристики Намет Wechsel Aurora 1 TL Laurel Oak (231065) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Намет Wechsel Aurora 1 TL Laurel Oak (231065)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Wechsel Aurora 1 TL Laurel Oak (231065)

Код товару: 234654
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 320611
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 233785
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →