Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Намет Wechsel Outpost 2 TL Laurel Oak (231069)

Код товару: 231188
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Wechsel
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Намети Намет Wechsel Outpost 2 TL Laurel Oak (231069)

Секрет успіху цього унікального у своєму роді і багатофункціонального намету криється у великому внутрішньому просторі, який можна варіювати, і порівняно малій власній вазі. Wechsel Outpost 2 - це чи не єдиний намет для користувачів зі зростом більше 2 метрів, це відмінна модель для сімейних пар, які відпочивають разом з дитиною дошкільного віку, це також незамінна модель для походів, коли потреба у великій пощаді тамбура чи великій площі внутрішньої. намети може змінюватися протягом походу. Асиметрична тунельна конструкція формує великий внутрішній простір. Бічні та торцеві двері забезпечують зручний вхід у намет кожного з користувачів, не порушуючи спокій сусіда. Бічний вхід зовнішнього тенту має повноцінну москітну сітку. Торцевий вхід може бути використаний як велике панорамне вікно, а торцеві двері, зафіксовані розтяжками на стійках або трекінгових ціпках (придбаються окремо), формує великий навіс від сонця або опадів. Поліуретанове покриття тенту та дна намету забезпечує водозахист до 7000 мм і високу стійкість до проколів, що дуже важливо при використанні намету як у лісистій, так і на кам'янистій місцевості. Додаткова підлога (придбається окремо) захищає основну підлогу намету від пошкоджень та формує підлогу тамбуру.

Ціна: 11051 грн
шт

Опис товару Намет Wechsel Outpost 2 TL Laurel Oak (231069)

 Секрет успіху цього унікального у своєму роді та багатофункціонального намету криється у великому внутрішньому просторі, який можна варіювати, і в порівняно малій власній вазі. Wechsel Outpost 2 - це чи не єдиний намет для користувачів зі зростом більше 2 метрів, це відмінна модель для сімейних пар, які відпочивають разом з дитиною дошкільного віку, це також незамінна модель для походів, коли потреба у великій пощаді тамбура чи великій площі внутрішньої. намети може змінюватися протягом походу. Асиметрична тунельна конструкція формує великий внутрішній простір. Бічні та торцеві двері забезпечують зручний вхід до намету кожного зкористувачів, не порушуючи спокій сусіда. Бічний вхід зовнішнього тенту має повноцінну москітну сітку. Торцевий вхід може бути використаний як велике панорамне вікно, а торцеві двері, зафіксовані розтяжками на стійках або трекінгових ціпках (придбаються окремо), формує великий навіс від сонця або опадів. Поліуретанове покриття тенту та дна намету забезпечує водозахист до 7000 мм і високу стійкість до проколів, що дуже важливо при використанні намету як у лісистій, так і на кам'янистій місцевості. Додаткова підлога (придбається окремо) захищає основну підлогу намету від пошкоджень та формує підлогу тамбуру.

Намет Wechsel Outpost 2 TL Laurel Oak (231069) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Намет Wechsel Outpost 2 TL Laurel Oak (231069) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Намети купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Намети и купити Намет Wechsel Outpost 2 TL Laurel Oak (231069) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Намет Wechsel Outpost 2 TL Laurel Oak (231069)

Тип Намет
Потужність Двомісні
Дизайн Двошарова
Призначення Для кемпінгу
Наявність тамбуру є
Форма Тунель
Рамка алюмінієвий сплав Alu 7001 T6, ∅ 9.5 мм, торцеві наконечники ∅ 8.6 мм (3 дуги: 1 дуга – 9 секцій, 2 дуги – по 7 секцій)
Зовнішній тент Polyester 68D Ripstop PU DWR, 5000 мм в.ст., проклеєні шви, зміцнена структура Ripstop, поліуретанове покриття та водовідштовхувальне просочення, щільність - 81г/м², міцність на розрив - 2,5кг.
Матеріал спального відділення Polyester Taffeta 70D 185T DWR, проклеєні шви, водовідштовхувальна тканина, що дихає, щільність - 58г/м²
Стать Polyester 75D 210T PU DWR, 7000 мм в.ст., проклеєні шви, водовідштовхувальне просочення, щільність - 110 г/м²
Розміри Внутрішній намет (Д х Ш х В): 285 х 135 х 110 см
Зовнішній намет (Д х Ш х В): 380 х 140 х 115 см
Вага Вага: 3.48 кг

* Технічні характеристики Намет Wechsel Outpost 2 TL Laurel Oak (231069) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Намет Wechsel Outpost 2 TL Laurel Oak (231069)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Wechsel Outpost 2 TL Laurel Oak (231069)

Код товару: 233786
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 231189
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360386
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →