Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Намет Wechsel Outpost 3 TL Laurel Oak (231070)

Код товару: 231189
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Wechsel
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Намети Намет Wechsel Outpost 3 TL Laurel Oak (231070)

Секрет успіху цього унікального у своєму роді і багатофункціонального намету криється у великому внутрішньому просторі, який можна варіювати, і порівняно малій власній вазі. Wechsel Outpost 3 - це чи не єдиний намет для користувачів зі зростанням більше 2 метрів, це також незамінна модель для походів, коли необхідність у великій пощаді тамбура або великої площі внутрішнього намету може змінюватися протягом походу. Асиметрична тунельна конструкція формує великий внутрішній простір. Бічні та торцеві двері забезпечують зручний вхід у намет кожного з користувачів, не порушуючи спокій сусіда. Бічний вхід зовнішнього тенту має повноцінну москітну сітку. Торцевий вхід може бути використаний як велике панорамне вікно, а торцеві двері, зафіксовані розтяжками на стійках або трекінгових ціпках (придбаються окремо), формує великий навіс від сонця або опадів. Поліуретанове покриття тенту та дна намету забезпечує водозахист до 7000 мм і високу стійкість до проколів, що дуже важливо при використанні намету як у лісистій, так і на кам'янистій місцевості. Додаткова підлога (придбається окремо) захищає основну підлогу намету від пошкоджень та формує підлогу тамбуру.

Ціна: 12642 грн
шт

Опис товару Намет Wechsel Outpost 3 TL Laurel Oak (231070)

 Секрет успіху цього унікального у своєму роді та багатофункціонального намету криється у великому внутрішньому просторі, який можна варіювати, і в порівняно малій власній вазі. Wechsel Outpost 3 - це чи не єдиний намет для користувачів зі зростанням більше 2 метрів, це також незамінна модель для походів, коли необхідність у великій пощаді тамбура або великої площі внутрішнього намету може змінюватися протягом походу. Асиметрична тунельна конструкція формує великий внутрішній простір. Бічні та торцеві двері забезпечують зручний вхід у намет кожного з користувачів, не порушуючи спокій сусіда. Бічний вхід зовнішнього тенту має повноцінну москітну сітку.Торцевий вхід може бути використаний як велике панорамне вікно, а торцеві двері, зафіксовані розтяжками на стійках або трекінгових ціпках (придбаються окремо), формує великий навіс від сонця або опадів. Поліуретанове покриття тенту та дна намету забезпечує водозахист до 7000 мм і високу стійкість до проколів, що дуже важливо при використанні намету як у лісистій, так і на кам'янистій місцевості. Додаткова підлога (придбається окремо) захищає основну підлогу намету від пошкоджень та формує підлогу тамбуру.

Намет Wechsel Outpost 3 TL Laurel Oak (231070) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Намет Wechsel Outpost 3 TL Laurel Oak (231070) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Намети купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Намети и купити Намет Wechsel Outpost 3 TL Laurel Oak (231070) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Намет Wechsel Outpost 3 TL Laurel Oak (231070)

Тип Намет
Потужність Тримісна
Дизайн Двошарова
Призначення Для кемпінгу
Наявність тамбуру Є
Форма Тунель
Рамка алюмінієвий сплав Alu 7001 T6, ∅ 9.5 мм, торцеві наконечники ∅ 8.6 мм (3 дуги: 1 дуга – 10 секцій, 1 дуга – 9 секцій, 1 дуга – 8 секцій)
Зовнішній тент Polyester 68D Ripstop PU DWR, 5000 мм в.ст., проклеєні шви, зміцнена структура Ripstop, поліуретанове покриття та водовідштовхувальне просочення, щільність - 81г/м², міцність на розрив - 2,5кг.
Матеріал спального відділення Polyester Taffeta 70D 185T DWR, проклеєні шви, водовідштовхувальна тканина, що дихає, щільність - 58г/м²
Стать Polyester 75D 210T PU DWR, 7000 мм в.ст., проклеєні шви, водовідштовхувальне просочення, щільність - 110 г/м²
Розміри Внутрішній намет (Д х Ш х В): 290 х 173 х 120 см
Зовнішній намет (Д х Ш х В): 405 х 188 х 125 см
Вага Вага: 4.15 кг

* Технічні характеристики Намет Wechsel Outpost 3 TL Laurel Oak (231070) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Намет Wechsel Outpost 3 TL Laurel Oak (231070)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Wechsel Outpost 3 TL Laurel Oak (231070)

Код товару: 360386
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 231190
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 231191
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →