Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Намет Ferrino Nemesi 1 Olive Green (91166LOOFR)

Код товару: 234654
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Ferrino
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Намети Намет Ferrino Nemesi 1 Olive Green (91166LOOFR)

Перфторовані та поліфторовані сполуки (ПФС) – це група хімічних речовин, що досить шкідливі для навколишнього середовища та організму людини. Маючи водовідштовхувальні та грязевідштовхувальні властивості, ПФС часто застосовуються в просочення тканин функціонального одягу та спорядження для активного відпочинку та туризму. ПФС повільно розкладаються у природі і мають властивість накопичуватися в організмі людини. І, оскільки не існує загальної заборони, більшість виробників, як і раніше, продовжують застосовувати ПФС. Компанія Ferrino, як відповідальний європейський виробник туристичного спорядження, відмовилася від застосування ПФС і впровадила безпечні для людини і навколишнього середовища склади DWR просочення для надання водозахисту своїм наметам.

Ціна: 7826 грн
шт

Опис товару Намет Ferrino Nemesi 1 Olive Green (91166LOOFR)

Намет Ferrino Nemesi 1 Olive Green відноситься до серії ультралегких наметів Ferrino Lite. Ця модель має підвищену до 8000 мм вод. ст. водонепроникність дна намету і найбільше підійде для тривалих осінньо-весняних походів, коли потенційно можливе випадання великої кількості опадів. Намет має один відкритий та один закритий тамбур, дозволяючи розмістити там значну кількість спорядження. Великий корисний внутрішній об'єм намету, зумовлений хабовою конструкцією, також сприяє додатковому комфорту в тривалому поході. При цьому встановлення такого намету вимагатиме мінімум місця. Внутрішній намет на 75% складається з москітної сітки, її можна використовувати окремо відзовнішній тент в теплі ночі. Зовнішній тент має водозахист 3000 мм води. ст., що цілком достатнім, при правильній установці, щоб зберегти намет усередині сухий під час дощу. Ефективна система вентиляції Camera Air доповнена двома вентиляційними вікнами, що допоможе уникнути утворення конденсату. Чохол намету має компресійні стяжки, що дозволяє досягти компактних розмірів упакованого намету. Компанія Ferrino набула своєї популярності майже сто п'ятдесят років тому саме завдяки виробництву водонепроникних наметів та тентів. Намети Ferrino неодноразово використовувалися не тільки в холодних кліматичних умовах при сходженнях на всі восьмитисячники та врекордних за тривалістю експедиціях до Антарктики, а й за піших перетинах пустель. Сьогодні Ferrino є постачальником наметів для багатьох миротворчих місій (у тому числі ООН) та рятувальників, що є безперечним фактом визнання функціональності та надійності. Проте компанія не зупиняється на досягнутому, продовжуючи диктувати ще вищі стандарти туристичної екіпіровки. З цією метою у 1994 році було побудовано спеціальну високогірну лабораторію для тестування продукції в реальних умовах. Ferrino по праву пишається своїми досягненнями та забезпечує якість та функціонал своєї продукції на найвищому рівні.

Намет Ferrino Nemesi 1 Olive Green (91166LOOFR) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Намет Ferrino Nemesi 1 Olive Green (91166LOOFR) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Намети купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Намети и купити Намет Ferrino Nemesi 1 Olive Green (91166LOOFR) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Намет Ferrino Nemesi 1 Olive Green (91166LOOFR)

Тип намет
Потужність на 1 особу
Дизайн двошарова
Призначення універсальне, для походу, пікніка, ночівлі, туризм, велотуризм
Наявність тамбуру є
Форма півсфера
Рамка алюмінієвий сплав Alu 7001 T6, ∅ 8.5 мм, 4 дуги (1 дуга - 239 см/10 секцій, 2 дуги - 98 см/4 секції, 1 дуга - 45.5 см/2 секції)
Зовнішній тент Polyester 70D Ripstop PU DWR PFC-Free FR, 3000 мм в.ст., проклеєні шви, зміцнена структура Ripstop, водовідштовхувальне та вогнестійке просочення без ПФС, вага - 85г/м².
Матеріал спального відділення Polyester 70D DWR PFC-Free FR, водовідштовхувальне та вогнестійке просочення без ПФС / Москітна сітка Polyester 40D
Стать Polyester 70D Ripstop PU DWR PFC-Free FR, 8000 мм в.ст., проклеєні шви, водовідштовхувальне та вогнестійке просочення без ПФС, вага - 95г/м²
Розміри Внутрішній намет (ДхШхВ), мм: 2100 х 700 х 900
Зовнішній намет (ДхШхВ), мм: 2100 х 1700 х 900
У складеному вигляді, мм: ∅ 130 x довжина 340
Внутрішній обсяг намету, м³: 0.9
Вага Вага намету (без чохла, ремкомплекту та кілочків), кг: 1.5
Вага намету (у повній комплектації), кг: 1.7

* Технічні характеристики Намет Ferrino Nemesi 1 Olive Green (91166LOOFR) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Намет Ferrino Nemesi 1 Olive Green (91166LOOFR)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ferrino Nemesi 1 Olive Green (91166LOOFR)

Код товару: 320611
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 233785
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 252309
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →