Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Намет Ferrino Grit 2 Olive Green (91188LOOFR)

Код товару: 234626
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ferrino
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Намети Намет Ferrino Grit 2 Olive Green (91188LOOFR)

Опис Намет Ferrino Grit 2 (8000) Olive Green (91188LOOFR):
Намет Ferrino Grit 2 відноситься до серії ультралегких наметів Ferrino Lite. Цілком нестандартне рішення каркаса з однією несучою та однією консольною дугою - компроміс, що дозволив досягти достатнього внутрішнього об'єму при збереженні загальної малої ваги та швидкості встановлення намету.

Ціна: 10965 грн
шт

Опис товару Намет Ferrino Grit 2 Olive Green (91188LOOFR)

 Опис Намет Ferrino Grit 2 (8000) Olive Green (91188LOOFR):

Намет Ferrino Grit 2 відноситься до серії ультралегких наметів Ferrino Lite. Цілком нестандартне рішення каркаса з однією несучою та однією консольною дугою - компроміс, що дозволив досягти достатнього внутрішнього об'єму при збереженні загальної малої ваги та швидкості встановлення намету. Не дивлячись на малу вагу, намет має два середньорозмірні тамбури для речей, а завдяки збільшеному розміру спальних місць намет надасть більше комфорту, ніж звичний мінімум. Тому цю модель особливо оцінять велотуристи та любителі походів без нічого, які шукають трохи більше, ніж похідний мінімум. Ferrino Grit 2 ідеальний для літніх походів, тому що всередині намет на 50%складається з москітної сітки. На протилежних сторонах намету розміщено по одному тамбуру і одному входу на персону, дозволяючи комфортно користуватися наметом, не соромлячи один одного. Ferrino Grit 2 має підвищену до 8000 мм вод. ст. водонепроникність дна намету. Водозахист тенту складає 3000 мм вод. ст., що вдвічі перевищує нормативні вимоги до водозахисних наметів і цілком вистачає, щоб зберегти намет усередині сухого під час дощу середньої інтенсивності. Ефективна система вентиляції Camera Air має два вентиляційні вікна і дозволяє уникнути утворення конденсату. Чохол намету оснащений компресійними стяжками, що дозволяє досягти компактних розмірів упакованої.намети.
Компанія Ferrino набула своєї популярності сто п'ятдесят років тому саме завдяки виробництву водонепроникних наметів і тентів. Намети Ferrino неодноразово використовувалися не лише в холодних кліматичних умовах при сходженнях на всі восьмитисячники та в рекордних за тривалістю експедиціях в Антарктику, а й при піших перетинах пустель. Сьогодні Ferrino є постачальником наметів для багатьох миротворчих місій (у тому числі ООН) та рятувальників, що є безперечним фактом визнання функціональності та надійності. Проте компанія не зупиняється на досягнутому, продовжуючи диктувати ще вищі стандарти туристичної екіпіровки.З цією метою у 1994 році було побудовано спеціальну високогірну лабораторію для тестування продукції в реальних умовах. Ferrino по праву пишається своїми досягненнями та забезпечує якість та функціонал своєї продукції на найвищому рівні.
Перфторовані та поліфторовані сполуки (ПФС) - це група хімічних речовин, досить шкідливих для навколишнього середовища та організму людини. Маючи водовідштовхувальні та грязевідштовхувальні властивості, ПФС часто застосовуються в просочення тканин функціонального одягу та спорядження для активного відпочинку та туризму. ПФС повільно розкладаються у природі і мають властивість накопичуватися в організмі людини. І, оскільки не існує спільногозаборони, більшість виробників, як і раніше, продовжують застосовувати ПФС. Компанія Ferrino, як відповідальний європейський виробник туристичного спорядження, відмовилася від застосування ПФС і впровадила безпечні для людини і навколишнього середовища склади DWR просочення для надання водозахисту своїм наметам.
У рамках відповідального та сталого розвитку та турботи про навколишнє середовище, компанія Ferrino, як відповідальний виробник, продовжує підвищувати вимоги до екології виробництва своєї продукції. При виготовленні намету Ferrino Grit 2 використовують тканини з переробленої вторинної сировини, сертифікованої за стандартом GRS (Global recycle standard). Глобальний стандарт вторинної переробкиGRS визначає точні характеристики та встановлює якість сировини, визначає правила мінімізації шкідливого впливу на навколишнє середовище та хімічного впливу. Виробляючи свою продукцію для людей, які наповнюються енергією, насолоджуючись незайманою красою природи, компанія тим самим дозволяє кожному небайдужому споживачеві зробити свій внесок у боротьбі із забрудненням довкілля.
Особливості Намет Ferrino Grit 2 (8000) Olive Green (91188LOOFR):
- Основні переваги тунельного намету з однією несучою дугою - мінімальна установча площа, мінімальна вага конструкції та мінімальний час встановлення. Друга консольна дуга покликана збільшити корисний обсяг намету та сформуватинавіс від дощу при відкритих тамбурах.
- Конструкція даного намету є одношаровою в торцях намету і двошаровою з боків, де розміщені тамбури. Така конструкція допомагає дуже істотно знизити вагу і значною мірою уникнути проблем з конденсатом, властивих класичним одношаровим наметам.
- Маркування дуг здійснено за допомогою фарбування в різні кольори методом анодування.
- Конструкцією передбачено два вентиляційні вікна, розташовані над входами один навпроти одного. Система вентиляції Camera Air створює велику повітряну камеру між зовнішнім тентом і внутрішнім наметом, що сприяє вільній циркуляції повітря навколо внутрішнього намету. З однієюсторони це позбавляє появи конденсату всередині, а з іншого боку повітря є кращим теплоізоляційним прошарком.
- Матеріал тенту та внутрішнього намету має триразове посилення в точках з передбачуваним збільшеним навантаженням. Посилення виконано у вигляді додаткового шару тканини високої міцності.
- Швидка система фіксації відтяжок досягається за рахунок застосування фурнітури спеціальної форми. Відтяжка натягується і фіксується лише одним рухом.
 Усередині намету передбачені бічні сітчасті кишені для розміщення необхідних дрібниць.
- Намет оснащений гачком для підвісу кемпінгового ліхтаря всередині.
- Чохол намету оснащений компресійнимиременями на фастексах, має вшиту інструкцію встановлення намету та бокову кишеню для окремого розміщення кілочків та ремкомплекту.
- Алюмінієві кілочки мають профіль у формі шестикутника, завдяки чому підвищується стійкість на вигин та покращується фіксація в ґрунті.
Матеріали:
Alu 7001 T6 - алюмінієвий сплав на основі Al-Zn-Mg-Cu, який має властивість набирати міцність після термообробки. Alu 7001 T6 - досить легкий, і, в порівнянні з рештою слав, має більш високу міцність на розтягування, високий модуль пружності та низький коефіцієнт залишкових деформацій, завдяки чому на сьогоднішній день є стандартом для виробництва високоякісних туристичних дугнаметів.
- Polyester 70D Ripstop PU DWR PFC-Free FR Recycled, 3000 мм в.ст. - легка тканина з товщиною нитки 70D та вагою 85 г/м², стійка до УФ-випромінювання, не розтягується при намоканні, має підвищену міцність на розрив завдяки структурі переплетення Ripstop та високу стійкість до проколів. Внутрішнє поліуретанова просочення забезпечує стійкість до проникнення вологи, що відповідає показнику гідростатичного тиску 3000 мм в.ст. Гідрофобне просочення без застосування ПФС має водовідштовхувальні властивості. Спеціальне просочення захищає тканину від займання. Сертифіковано за стандартом GRS.
Polyester 40D FR - сітка з ниток з товщиною 40D, стійка до УФ-випромінювання, не розтягується при намоканні.Спеціальне просочення захищає тканину від займання.
- Polyester 70D PU DWR PFC-Free FR Recycled, 8000 мм в.ст. - тканина з товщиною нитки 70D та вагою 95 г/м², стійка до УФ-випромінювання, не розтягується при намоканні, має високу стійкість до стирання та проколів. Внутрішнє поліуретанова просочення забезпечує стійкість до проникнення вологи, що відповідає показнику гідростатичного тиску 8000 мм в.ст. Гідрофобне просочення без застосування ПФС має водовідштовхувальні властивості. Спеціальне просочення захищає тканину від займання. Сертифіковано за стандартом GRS.
Особливості експлуатації та догляду для продовження терміну служби:
- По можливості не рекомендується складати та упаковувати намет,якщо вона мокра. Якщо немає можливості повністю просушити намет відразу, необхідно це зробити вдома.
- Після повного просушування перед упаковкою необхідно добре струсити намет, витрусити всі зсередини та очистити зовнішню поверхню.
- Не допускається використання бензину або інших хімічних розчинників для очищення плям. Використовуйте лише м'яке мило, воду та м'яку щітку або губку.
- Дуги та кілочки намету після експлуатації необхідно очистити від можливого бруду за допомогою вологої губки, потім насухо витерти та упакувати.
- Завжди зберігайте намет у сухому, бажано провітрюваному місці.
- Прання та глибоке чищення намету здійснювати тільки ввідповідно до рекомендацій, зазначених на ярлику намету.
Відповідність стандартам:
- ISO 811-1981 - випробування гідростатичним тиском для визначення стійкості матеріалу до проникнення води підтверджують заявлену водонепроникність намету
- ISO 5912:2011 - розміри спальних місць наметів та матеріали, що використовуються, задовольняють вимогам даного стандарту та гарантують безпечне та комфортне використання
Комплектація Намет Ferrino Grit 2 (8000) Olive Green (91188LOOFR):
Зовнішній тент - 1 шт.
Розкладні алюмінієві дуги - 2 шт.
Кільця (алюмінієві, з шестикутним профілем) - 8 шт.
Ремкомплект (для дуг, намету та москітної сітки) - 1 шт.
Чохол із тканини з просоченнямDWR та ручкою - 1 шт.
Характеристики Намет Ferrino Grit 2 (8000) Olive Green (91188LOOFR):
Тип: намет
Форма: тунель
Місткість: 2 особи
Загальна кількість входів/приміщень: 2/1
Конструкція: одношарова (комбінована конструкція, де внутрішній намет з боків доповнений тамбурами)
Наявність тамбуру / кількість: є / 2
Каркас: алюмінієвий сплав Alu 7001 T6, Ø8,5 мм, 2 дуги (1 дуга - 335 см / 13 секцій, 1 дуга - 109 см / 5 секції)
Матеріал зовнішнього тенту: Polyester 70D Ripstop PU DWR PFC-Free FR Recycled, 3000 мм вод. ст., проклеєні шви, зміцнена структура Ripstop, поліуретанова, водовідштовхувальна та вогнестійка просочення без ПФС, щільність - 85 г/м2
Матеріал дна: Polyester 70D Ripstop PU DWR PFC-Free FR Recycled, 8000 мм вод. ст.,проклеєні шви, поліуретанова, водовідштовхувальна та вогнестійка просочення без ПФС, щільність - 95 г/м2
Москітна сітка Polyester 40D FR
Призначення: туризм, велотуризм
Колір: Olive Green (оливковий)
Внутрішній намет (Д х Ш х В): 210 х 135 х 105 см
Зовнішній намет (Д х Ш х В): 210 х 255 х 105 см
У складеному вигляді: 37 x 17 х 17 см
Внутрішній об'єм намету: 1,5 м3
Вага намету (без чохла, ремкомплекту та кілочків): 1,6 кг
Вага намету (у повній комплектації): 1,8 к

Намет Ferrino Grit 2 Olive Green (91188LOOFR) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Намет Ferrino Grit 2 Olive Green (91188LOOFR) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Намети купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Намети и купити Намет Ferrino Grit 2 Olive Green (91188LOOFR) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Намет Ferrino Grit 2 Olive Green (91188LOOFR)

Тип намет
Потужність двомісна
Дизайн Конструкція: одношарова (комбінована конструкція, де внутрішній намет з боків доповнений тамбурами)
Призначення для туризму
Наявність тамбуру є
Форма тунель
Рамка Каркас: алюмінієвий сплав Alu 7001 T6, Ø8,5 мм, 2 дуги (1 дуга – 335 см/13 секцій, 1 дуга – 109 см/5 секції)
Зовнішній тент Матеріал зовнішнього тенту: Polyester 70D Ripstop PU DWR PFC-Free FR Recycled, 3000 мм вод. ст., проклеєні шви, зміцнена структура Ripstop, поліуретанова, водовідштовхувальна та вогнестійка просочення без ПФС, щільність - 85 г/м2
Матеріал спального відділення поліестер
Стать Внутрішній намет (Д х Ш х В): 210 х 135 х 105 см

Зовнішній намет (Д х Ш х В): 210 х 255 х 105 см
поліестр
Розміри Внутрішній намет (Д х Ш х В): 210 х 135 х 105 см

Зовнішній намет (Д х Ш х В): 210 х 255 х 105 см
Вага 1.8 кг

* Технічні характеристики Намет Ferrino Grit 2 Olive Green (91188LOOFR) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Намет Ferrino Grit 2 Olive Green (91188LOOFR)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ferrino Grit 2 Olive Green (91188LOOFR)

Код товару: 231188
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 233786
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 231189
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →