Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікроскоп DELTA OPTICAL GENETIC PRO BINO (A)

Код товару: 158609
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: DELTA OPTICAL
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікроскопи Мікроскоп DELTA OPTICAL GENETIC PRO BINO (A)

Солідний монокулярний мікроскоп з діапазоном збільшення від 40x до 1000x. З використанням додаткового окуляра 16х (не входить у комплект) збільшення мікроскопа зростає до 1600х. Оснащений рухомим предметним столиком із можливістю обертання на 360 град. Світлодіодне підсвічування з живленням від мережі та з можливістю регулювання. Конденсор Аббе 1.2

Ціна: 24123 грн
шт

Опис товару Мікроскоп DELTA OPTICAL GENETIC PRO BINO (A)

 Мікроскоп відноситься до найбільш поширеного типу - біологічний мікроскоп. Величезна кількість модифікацій мікроскопів цього типу, за оптичними і механічними характеристиками, дозволяє підібрати інструмент як для домашньої лабораторії найменшого або дослідника мікросвіту-початківця, так і для навчальних і науково-дослідних лабораторій.

 
Існує два основних методи вивчення зразків: світле поле та темне поле. Метод мікроскопії "світле поле" є найбільш поширеним. При спостереженні за методом світлого поля, зразок, що вивчається, видно як темніший на світлому тлі створюваному освітлювальною системоюмікроскопа.
 
Максимальне збільшення мікроскопа, звичайно, одна з важливих характеристик. Для даного мікроскопа воно становить 1000 крат. Проте при виборі мікроскопа слід врахувати, що якість зображення, на тих самих збільшеннях, може істотно відрізнятися в різних моделях мікроскопів. Ця різниця визначається насамперед типом застосовуваних об'єктивів.
 
Цей мікроскоп оснащений ахроматичними об'єктивами, які практично повністю позбавлені хроматичної аберації. Завдяки цьому зображення, яке дається мікроскопом, буде чітким навіть на великих збільшеннях до 800 разів.
 
Об'єктиви високої кратності мають пружну оправу (s).Конструкція з підпружиненою оправою служить для запобігання пошкодженню об'єктива або мікро препарату, якщо під час фокусування об'єктив упреться в досліджуваний зразок.
 
Імерсійний об'єктив (oil), яким обладнаний цей мікроскоп, у поєднанні з імерсійною олією повністю розкриє можливості максимального збільшення цього мікроскопа. На максимальному збільшенні Ви зможете детально розглянути внутрішню будову одноклітинних організмів, внутрішню будову рослинної клітини та багато іншого, що приховує природа від нашого погляду в глибинах мікросвіту, що знаходяться на межі граничних можливостей оптичних (світлових) мікроскопів.

Мікроскоп DELTA OPTICAL GENETIC PRO BINO (A) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікроскоп DELTA OPTICAL GENETIC PRO BINO (A) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікроскопи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікроскопи и купити Мікроскоп DELTA OPTICAL GENETIC PRO BINO (A) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікроскоп DELTA OPTICAL GENETIC PRO BINO (A)

Тип Біологічний/лабораторний
Керівник бінокулярна, нахил 30 град.
Огляд Мікроскоп
додаткові характеристики Збільшення: 40 - 1000 х
Об'єктиви: 4x, 10x, 40x, 100x
Особливості: • препаратівник
• точне фокусування

* Технічні характеристики Мікроскоп DELTA OPTICAL GENETIC PRO BINO (A) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікроскоп DELTA OPTICAL GENETIC PRO BINO (A)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на DELTA OPTICAL GENETIC PRO BINO (A)

Код товару: 221592
На замовлення, 1-3 дні
Levenhuk DTX RC4 25370 грн
Код товару: 192765
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 224466
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →