Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Телескоп Bresser Stellar 60/800 AZ Carbon із сонячним фільтром та адаптером для смартфона (4511759)

Код товару: 305058
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Bresser
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Телескопи Телескоп Bresser Stellar 60/800 AZ Carbon із сонячним фільтром та адаптером для смартфона (4511759)

Дана модель отримала оновлення у вигляді сонячного фільтра і може бути використана для денних спостережень сонячної активності. Bresser Stellar 60/800 AZ Carbon із сонячним фільтром чудовий телескоп для початківців, укомплектований великим набором аксесуарів. Азімутальне монтування просте в експлуатації та максимально зручне для спостереження за тілами нашої Сонячної системи.

Ціна: 4472 грн
шт

Опис товару Телескоп Bresser Stellar 60/800 AZ Carbon із сонячним фільтром та адаптером для смартфона (4511759)

Відмінною особливістю від попередньої версії є посилена тринога, карбонове оздоблення труби, адаптер для камери смартфона та наявність високоякісного апертурного сонячного фільтра. За допомогою адаптера для смартфона, який іде в комплекті з телескопом, легко фотографувати об'єкти спостережень на вашому смартфоні. Важливим моментом є сертифікований сонячний фільтр, що дозволяє безпечно для очей спостерігати за Сонцем. Додатково можлива комплектація телескопа Full HD камерою передачі зображення на персональний комп'ютер. Телескоп максимально простий у конструкції, що дозволяє зібрати чи розібрати його за лічені хвилини. Таким чином, не складепроблем взяти телескоп із собою на природу. Завдяки наявності діагональної призми телескоп можна використовувати як потужну підзорну трубу, милуючись міськими пам'ятками з дахів будинків, спостерігаючи за тваринами або птахами в лісі або навіть за кораблями на морському узбережжі. Додаткові матеріали, карта Місяця, астропланетарій, які можна завантажити з сайту виробника, дадуть можливість детальніше вникнути і розібратися в астрономії. А яскраві, контрастні зображення небесних тіл нікого не залишать байдужим до астрономії.

Телескоп Bresser Stellar 60/800 AZ Carbon із сонячним фільтром та адаптером для смартфона (4511759) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Телескоп Bresser Stellar 60/800 AZ Carbon із сонячним фільтром та адаптером для смартфона (4511759) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Телескопи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Телескопи и купити Телескоп Bresser Stellar 60/800 AZ Carbon із сонячним фільтром та адаптером для смартфона (4511759) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Телескоп Bresser Stellar 60/800 AZ Carbon із сонячним фільтром та адаптером для смартфона (4511759)

Відстань фокусування, мм 800мм
Оптичний дизайн Рефрактори
Кріплення Азімутальна
додаткові характеристики У модифікації Carbon телескоп оснащений посиленою та стійкішою алюмінієвою триножкою з шестигранним перетином. Завдяки обробці у вигляді карбонового волокна на поверхні оптичної труби не залишаються відбитки пальців, телескоп виглядає дуже стильно та сучасно.

* Технічні характеристики Телескоп Bresser Stellar 60/800 AZ Carbon із сонячним фільтром та адаптером для смартфона (4511759) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Телескоп Bresser Stellar 60/800 AZ Carbon із сонячним фільтром та адаптером для смартфона (4511759)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Bresser Stellar 60/800 AZ Carbon із сонячним фільтром та адаптером для смартфона (4511759)

Код товару: 158428
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 192827
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 195199
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →