Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Телескоп Levenhuk Skyline Travel Sun 50

Код товару: 192827
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Levenhuk
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Телескопи Телескоп Levenhuk Skyline Travel Sun 50

Тип конструкції: рефрактор
Апертура об'єктива (D): 50 мм
Фокусна відстань: 360 мм
Монтування: азимутальне

Ціна: 4730 грн
шт

Опис товару Телескоп Levenhuk Skyline Travel Sun 50

 Телескоп для початківців космосу Levenhuk Skyline Travel Sun 50 забезпечує високий рівень портативності: оптична труба, штатив та аксесуари легко поміщаються в рюкзак, що сприяє зручному транспортуванню та безпечному зберіганню. Просте управління телескопом дозволить юним астрономам насолоджуватися видами Місяця та планетами Сонячної системи без попередньої підготовки, а просте складання не забере багато часу та сил. Дитина зможе брати телескоп у подорожі, походи, заміські поїздки та інше. Крім астрономічних досліджень, телескоп підходить і для ландшафтних спостережень: у комплект поставки входить діагональне дзеркало, яке створює правильно орієнтоване.зображення по горизонталі та вертикалі.

 
В комплектацію входить спеціальний фільтр із захисної плівки, який забезпечить безпечне спостереження за сонячними плямами та спалахами. Увага! Завжди спостерігайте Сонце лише з правильно встановленим на телескоп сонячним фільтром.
Забороняється дивитися на Сонце крізь не захищений фільтром об'єктив, оскільки це може спричинити незворотні пошкодження зору.
 
Levenhuk Skyline Travel Sun 50 має скляну оптику з повним просвітлюючим покриттям - це формує світле, контрастне і чітке зображення. У комплект поставки входять 2 окуляри (H8 мм, H20 мм) і лінза Барлоу 3x, що забезпечує збільшення 18, 45, 54 і 135 крат. Різнакратність дозволяє користувачеві вибрати оптимальне збільшення для перегляду певного об'єкта. Також варто зазначити, що максимальне корисне збільшення для цього телескопа становить 100 разів.
 
Оптична труба встановлюється на алюмінієву триногу з азимутальним монтуванням. Для наведення телескопа на об'єкт передбачено ручку, яка переміщає оптичну трубу по азимуту та висоті. Для швидкого пошуку космічних об'єктів передбачено 2-кратний оптичний видошукач.

Телескоп Levenhuk Skyline Travel Sun 50 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Телескоп Levenhuk Skyline Travel Sun 50 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Телескопи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Телескопи и купити Телескоп Levenhuk Skyline Travel Sun 50 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Телескоп Levenhuk Skyline Travel Sun 50

Відстань фокусування, мм 360 мм
Оптичний дизайн рефрактор
Комп'ютерне керівництво Ні
Кріплення азимутальна
додаткові характеристики Збільшення: 18, 45 x
Максимальне корисне збільшення: 100 x
Шукач: 2x, оптичний
Світлосила: f/7.2

* Технічні характеристики Телескоп Levenhuk Skyline Travel Sun 50 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Телескоп Levenhuk Skyline Travel Sun 50

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Levenhuk Skyline Travel Sun 50

Код товару: 290371
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 154126
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 263293
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →