Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Телескоп Bresser Nano AR-70/700 AZ із сонячним фільтром та адаптером для смартфона (4570700)

Код товару: 305056
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Bresser
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Телескопи Телескоп Bresser Nano AR-70/700 AZ із сонячним фільтром та адаптером для смартфона (4570700)

Телескоп Bresser Nano AR-70/700 AZ являє собою ахроматичний рефрактор, який порадує астрономів-початківців якістю збірки і оптики. Телескоп найбільш підходить для планетарних спостережень та вивчення рельєфу Місяця. Діаметр об'єктива 70 мм збирає на 36% світла більше, ніж 60 мм рефрактор, не вносячи при цьому значних хроматичних спотворень зображення і залишаючись доступними за ціною. Цікавим аксесуаром у комплектації є адаптер для смартфона, за допомогою якого легко фотографувати об'єкти спостережень на камеру смартфона. Опціонально телескоп може бути сполучений з PC-окуляром для запису та редагування зображень та відеороликів нічного неба.

Ціна: 5590 грн
шт

Опис товару Телескоп Bresser Nano AR-70/700 AZ із сонячним фільтром та адаптером для смартфона (4570700)

Флагманська лінійка телескопів Nano від німецького виробника Bresser відрізняється високою якістю складання, точністю припасування оптичних елементів та використанням тільки високоякісних матеріалів. Тут немає компромісів якості та ціни. Всі вузли, деталі, а також лінзи телескопа виконані з прецизійною точністю, що надає найкращі оптичні та експлуатаційні характеристики у своєму класі. Телескопи Bresser Nano гідно оцінені досвідченими аматорами астрономії. Висока якість передачі зображень гарантується не тільки стійкішою триножкою, але й чудовою якістю просвітленої оптики. Всі елементи оптичних конструкцій телескопів Bresser Nano виготовляються зі спеціального скла, на яке наноситься покриття, що просвітлює, в кілька шарів. Саме це дозволяє отримувати світлі та чіткі зображення об'єктів, що спостерігаються, з правильною кольоропередачею, як при візуальних спостереженнях, так і при астрофотографія.

Телескоп Bresser Nano AR-70/700 AZ із сонячним фільтром та адаптером для смартфона (4570700) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Телескоп Bresser Nano AR-70/700 AZ із сонячним фільтром та адаптером для смартфона (4570700) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Телескопи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Телескопи и купити Телескоп Bresser Nano AR-70/700 AZ із сонячним фільтром та адаптером для смартфона (4570700) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Телескоп Bresser Nano AR-70/700 AZ із сонячним фільтром та адаптером для смартфона (4570700)

Відстань фокусування, мм 700мм
Оптичний дизайн Рефрактори
Комп'ютерне керівництво Відсутнє
Кріплення Азімутальна
додаткові характеристики У комплектації поставляється спеціальний сонячний фільтр, що захищає очі від проникнення ультрафіолетового, інфрачервоного та видимого надяскравого сонячного випромінювання, пропускаючи лише кількість видимих ​​світлових хвиль, якого достатньо для формування якісного зображення Сонця. Фільтр тестований незалежною організацією забезпечення якості продукції та має європейський сертифікат відповідності CE.

* Технічні характеристики Телескоп Bresser Nano AR-70/700 AZ із сонячним фільтром та адаптером для смартфона (4570700) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Телескоп Bresser Nano AR-70/700 AZ із сонячним фільтром та адаптером для смартфона (4570700)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Bresser Nano AR-70/700 AZ із сонячним фільтром та адаптером для смартфона (4570700)

Код товару: 263294
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 249228
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 290370
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →