Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Телескоп Levenhuk Skyline PRO 127 MAK EQ

Код товару: 306477
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Levenhuk
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Телескопи Телескоп Levenhuk Skyline PRO 127 MAK EQ

Телескоп Levenhuk Skyline PRO 127 MAK – найпотужніший катадіоптричний (дзеркально-лінзовий) телескоп у серії Skyline PRO. Він поєднує високу якість зображення та невеликі габарити труби – відмітні ознаки схеми Максутова-Кассегрена.

Ціна: 56158 грн
шт

Опис товару Телескоп Levenhuk Skyline PRO 127 MAK EQ

Великі фокусна відстань та апертура визначають його планетну спеціалізацію. Телескоп здатний показати деталі будови атмосферних поясів на Юпітері, провали в кільцях Сатурна, найбільш помітні утворення на Марсі, безліч великих і дрібних кратерів і гірок на Місяці, компактні туманності та зоряні скупчення. Цей телескоп також виявиться вдалим вибором для спостережень з балкона або інших місць з обмеженим простором, де важливими є невеликі габарити. Монтування телескопа може бути доповнене двигунами та шукачем полюса, відкриваючи широкі можливості астрофотографії. Лінзові поверхні телескопа мають покриття, що просвітлює, яке забезпечує максимальне світлопропускання, авідбивають - захисний шар, що збільшує термін їх служби. Алюмінієва труба встановлена ​​на екваторіальне монтування, оснащене ручками тонких рухів і допускає встановлення електроприводу на обидві осі та шукача полюса (придбаваються додатково).

Телескоп Levenhuk Skyline PRO 127 MAK EQ Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Телескоп Levenhuk Skyline PRO 127 MAK EQ в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Телескопи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Телескопи и купити Телескоп Levenhuk Skyline PRO 127 MAK EQ в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Телескоп Levenhuk Skyline PRO 127 MAK EQ

Відстань фокусування, мм 1500мм
Оптичний дизайн Максутов-Кассегрена
Кріплення Екваторіальна
додаткові характеристики За допомогою додаткових окулярів збільшення телескопа може бути підняте до корисної межі 250 крат. Серія Levenhuk Skyline PRO створювалася для підготовлених та вимогливих спостерігачів.

* Технічні характеристики Телескоп Levenhuk Skyline PRO 127 MAK EQ можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Телескоп Levenhuk Skyline PRO 127 MAK EQ

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Levenhuk Skyline PRO 127 MAK EQ

Код товару: 219645
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 283535
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 159534
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →