Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Офісний стілець Аклас Кап CH MB Біле

Код товару: 132552
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: АКЛАС
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Офісні стільці та стільці Офісний стілець Аклас Кап CH MB Біле

Оббивка екошкіри; Механізм мультиблок; Особливості ультратонка модель; Регулювання жорсткість гойдання, висота посадки;

Ціна: 6536 грн
шт

Опис товару Офісний стілець Аклас Кап CH MB Біле

Дизайн. Ненав'язливі горизонтальні лінії на сидінні та спинки крісла – це, мабуть, і все оформлення цієї моделі, але цей мінімалізм не робить її непомітною. Швидше, навпаки, завдяки цьому крісло виглядає елегантно та ідеально підходить до будь-якого інтер'єру. Декоративні смужки у цій модифікації Кап New виконані не ниткою, а фабричним пресуванням. На відміну від звичайної прошивки ниткою, при такому способі обробки матеріал не проколюється, і це робить його більш довговічним та зносостійким у процесі експлуатації. Класичний колір оббивки гарно поєднується з металевим каркасом та хрестовиною крісла.
Оббивка. Оббивка цього крісла - це екошкіра, сучасний матеріал високогоякості на бавовняній основі. Вона досить міцна, повітропроникна, еластична і приємна на дотик. За своїми якостями екошкіра практично не поступається натуральній шкірі і має при цьому привабливу ціну. Цей матеріал невибагливий у догляді та відмінно справляється в інтенсивному навантаженні в умовах шаленого ритму сучасного офісного життя.
Механізми. У даній моделі встановлено один з кращих існуючих механізмів на сьогодні, а саме мультиблок. З цим механічним помічником ви зможете повноцінно насолоджуватися часом, проведеним у цьому кріслі. Увімкнувши режим хитання підвищеної комфортності, можна з легкістю ненадовго відволіктися від важливих справ та влаштувати собі справжнійсеанс релаксу. Пізніше, зафіксувавши зручне саме вам робоче положення сидіння, ви можете сміливо приступити до підкорення нових вершин бізнесу. За допомогою декоративної ручки під сидінням мультиблок легко налаштовується під вагу користувача, що дозволяє працювати виключно комфортно і правильно. Газліфт дозволить відрегулювати висоту крісла так, щоб ви влаштувалися в ньому з максимальним комфортом відповідно до вашого зростання.
Підлокітники. Ця модель має оригінальні підлокітники з металевої труби, які кріпляться до основної рами збоку болтовими з'єднаннями. Для більшої зручності підлокітники оснащені чохлами, що знімаються, з матеріалу оббивки, які вбережуть ваші руки відконтакту із холодним металом. Висота підлокітників підібрана таким чином, щоб у нижньому положенні сидіння крісло можна було засунути під робочий стіл і звільнити простір біля столу.
Хрестовина. Ціліснолита хрестовина крісла Кап New виготовлена ​​з металу. Завдяки відсутності зварних швів така хрестовина дуже міцна і може витримувати навантаження до 120 кг. Блискуче хромоване покриття металу не тільки гарне, а й дуже міцне. Воно не боїться інтенсивних навантажень і не схильне до дряпання. Ролики забезпечать крісло необхідну мобільність. Для цієї моделі чудово підійдуть ролики з хромованими накладками, які за бажанням можна замовити додатково.

Офісний стілець Аклас Кап CH MB Біле Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Офісний стілець Аклас Кап CH MB Біле в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Офісні стільці та стільці купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Офісні стільці та стільці и купити Офісний стілець Аклас Кап CH MB Біле в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Офісний стілець Аклас Кап CH MB Біле

Тип Крісло
База стільця хрестовина з роликами
Матеріал оббивки екокожа
Коригування Регулювання жорсткості хитання
Регулювання висоти посадки
Наявність підлокітників так
Обладнання ультратонка модель
ергономічна спинка
Матеріал основи хромований метал
Побудований -в механізм розмахування Так

* Технічні характеристики Офісний стілець Аклас Кап CH MB Біле можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Офісний стілець Аклас Кап CH MB Біле

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Аклас Кап CH MB Біле

Код товару: 302187
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 324882
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 156478
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →