Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Офісний стілець Аклас Валенсія Soft CH MB Шкіра Біле

Код товару: 132522
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: АКЛАС
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Офісні стільці та стільці Офісний стілець Аклас Валенсія Soft CH MB Шкіра Біле

Регулювання: Висота сидіння, Кут нахилу спинки, Жорсткість хитання
Особливості: Підлокітники, Підголовник, Механізм мультиблок
Розміри сидіння: Висота: 50-56 см
Ширина: 57 см
Глибина: 61 см

Ціна: 10535 грн
шт

Опис товару Офісний стілець Аклас Валенсія Soft CH MB Шкіра Біле

 Високотехнологічні матеріали та компоненти, бездоганна ергономіка та сучасний класичний дизайн - у цих трьох складових криється успіх одного з найвдаліших крісел Валенсія. Більшість клієнтів та персонал нашої компанії впевнені, що це саме так.

Валенсія Soft – це нова модифікація лінійки добре відомих крісел Валенсія. Дана модель відрізняється збільшеною висотою спинки та наявністю потрійної подушки на сидінні та спинці, що робить її привабливою для людей високого та вище середнього зросту, а також для любителів дуже м'яких та комфортних крісел. Лаконічний оригінальний силует признайомство з кріслом дарує неповторні відчуття, що не зустрічаються в повсякденності. Декоративна м'яка накладка на поверхні моделі, як прелюдія, знайомить нас із окремими його частинами – спинкою та сидінням. Сідаючи в цей унікальний витвір, Ви відчуєте надзвичайно органічне поєднання цих двох поверхонь і максимум позитивних емоцій.

Як і личить солідному офісному кріслу, Валенсія одягнена в гідне вбрання з натуральної шкіри або екошкіри, і обидва ці матеріали мають свої переваги. Натуральна шкіра класу Lux - міцна, еластична, з напівматовим покриттям, яке переливається на світлі та злегка змінює відтінок кольору залежно від освітлення, приємна при тактильному.знайомство - ідеальний матеріал для ідеального офісного крісла. Екошкіра практично не поступається своїми якостями натуральній шкірі, а її ціна - це приємний бонус для покупця.

На додаток до прекрасного та зручного сидіння Валенсія оснащена дуже прогресивним механізмом, назва якого мультиблок. З цим механічним-помічником Ви зможете повноцінно насолоджуватися часом, проведеним у цьому кріслі: включивши режим гойдання підвищеної комфортності, ненадовго перенестися в країну своїх мрій і мрій, а після не забути повернутися в світ реальності, зафіксувати зручне положення сидіння зі спинкою і приступити до підкорення нових вершин бізнесу. За допомогою декоративної ручки такиймеханізм легко налаштовується під вагу користувача, що дозволяє ідеально виконувати свою роботу. Ще один механічний помічник, газліфт дозволить відрегулювати висоту крісла так, щоб Ви влаштувалися в ньому з максимальним комфортом, налаштувавши його під свій зріст.

Хромовані елементи, як дзеркала, дозволяють побачити силуети інтер'єру та оточуючих Вас людей, а часом через відображення Вам можливо вдасться прочитати їхні думки. Благородний блиск металу не втратить свою красу з часом, адже покриття дуже міцне та стійке до різноманітних зовнішніх факторів. Підлокітники порадують Вас своєю ергономічною формою, а м'які накладки подарують Вашим рукам відчуття легкості та максимального комфорту.

Офісний стілець Аклас Валенсія Soft CH MB Шкіра Біле Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Офісний стілець Аклас Валенсія Soft CH MB Шкіра Біле в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Офісні стільці та стільці купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Офісні стільці та стільці и купити Офісний стілець Аклас Валенсія Soft CH MB Шкіра Біле в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Офісний стілець Аклас Валенсія Soft CH MB Шкіра Біле

Тип Крісла для керівників
База стільця Хрестовина з роликами
Матеріал оббивки Шкіра
Особливість крісла Розміри сидіння
Висота: 50-56 см
Ширина: 57 см
Глибина: 61 см
Розміри спинки
Висота: 84 см
Ширина: 61 см
Коригування Висота сидіння
Кут нахилу спинки
Жорсткість гойдання
Наявність підлокітників Підлокітники
Підголівник
Механізм мультиблок

* Технічні характеристики Офісний стілець Аклас Валенсія Soft CH MB Шкіра Біле можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Офісний стілець Аклас Валенсія Soft CH MB Шкіра Біле

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Аклас Валенсія Soft CH MB Шкіра Біле

Код товару: 307432
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 138822
На замовлення, 1-3 дні
Cougar Armor One 10879 грн
Код товару: 137055
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →