Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Офісний стілець Genesis Nitro 550 Black

Код товару: 324869
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Genesis
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Офісні стільці та стільці Офісний стілець Genesis Nitro 550 Black

Комп'ютерне крісло для геймера основа крісла: хрестовина з роликами матеріал основи: метал механізм гойдання: є матеріал оббивки: екошкіра, тканина колір оббивки: чорний

Ціна: 9460 грн
шт

Опис товару Офісний стілець Genesis Nitro 550 Black

 Кожен досвідчений гравець знає, що його комфорт — одна з найважливіших речей, про які він має дбати. Тривалий, захоплюючий ігровий процес може стати справжнім зусиллям, і тому кожен геймер повинен піклуватися про здоров'я свого тіла. Першим кроком має стати закріплення хребта, чого можна було б легко досягти, інвестувавши у гарне, правильно окреслене ігрове крісло. Genesis Nitro550 - це крісло, яке забезпечить максимальний комфорт для кожного геймера, навіть найвибагливішого. Конструкція Nitro550 виконана із високоякісного міцного металу. Шасі, виготовлені з цього матеріалу, гарантують високу стійкість до пошкоджень та довгі роки.експлуатації. Крім того, рама випорожнення містить газовий ліфт класу 4, який здатний витримувати до 150 кілограмів. Завдяки цим рішенням, Nitro550 – чудовий вибір для кожного геймера. Nitro550 характеризує поєднання високого комфорту із безліччю функцій. Крісло має регулювання висоти сидіння в діапазоні 8-10 сантиметрів, а також регулювання підлокітників, яке може бути нахилене вліво або вправо. Ще одна цікава функціональність - можливість гойдатися на стільці, який останнім часом набирає популярності. Крім того, Nitro550 має регульований кут нахилу спинки, який буде оцінено серед геймерів, яким іноді необхідний відпочинок або дрімота під частривалого ігрового процесу. Оббивка сидіння наповнена високоякісною м'якою піною, яка становить 4 сантиметри у спинці та 7 сантиметрів у сидіння. Крім того, сидіння та спинка правильно профільовані для забезпечення максимального комфорту та підтримки спини геймера. Nitro550 покритий матовим, міцним нейлоновим матеріалом у передній частині та високоякісною еко-шкірою ззаду. Крім того, є дві м'які подушки — одна як підголовник, а інша з ременями, що регулюються, для підтримки відповідної частини хребта і підвищення комфорту.

Офісний стілець Genesis Nitro 550 Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Офісний стілець Genesis Nitro 550 Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Офісні стільці та стільці купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Офісні стільці та стільці и купити Офісний стілець Genesis Nitro 550 Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Офісний стілець Genesis Nitro 550 Black

Тип Компьютерное кресло
База стільця
Крестовина с роликами
Матеріал оббивки Экокожа
Особливість крісла Металл
Коригування
Высота подлокотников
Высота сиденья
Угол наклона спинки
Наявність підлокітників Есть
Матеріал основи Металл

* Технічні характеристики Офісний стілець Genesis Nitro 550 Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Офісний стілець Genesis Nitro 550 Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Genesis Nitro 550 Black

Код товару: 156928
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 156234
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 332580
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →