Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Офісний стілець Аклас Григ PL TILT фіолетовий

Код товару: 133099
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: АКЛАС
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Офісні стільці та стільці Офісний стілець Аклас Григ PL TILT фіолетовий

Регулювання: Висота сидіння, Жорсткість хитання
Особливості: Механізм хитання, Підголовник
Розміри сидіння: Висота: 44-54 см
Ширина: 50 см
Глибина: 50 см

Ціна: 8084 грн
шт

Опис товару Офісний стілець Аклас Григ PL TILT фіолетовий

Крісло Григ PL TILT - хіт продажу нашого магазину в лінійці геймерських крісел. Це приваблива зовні та дуже зручна модель, що підходить не тільки для любителів пограти, але й для тих хто багато годин проводить на робочому місці.

Дизайн. Дана модель досить м'яка за рахунок товстого шару поролону та плавних ліній прошивки сидіння та спинки. Ергономіка забезпечена за рахунок продуманої до дрібниць конструкції, розробленої з урахуванням анатомічних особливостей будови тіла. Форма спинки з бічною підтримкою, ергономічним прогином в районі попереку таінтегрованим підголівником зніме зайве навантаження з хребта і дозволить зберегти правильну поставу та гарне самопочуття як за грою, так і під час роботи чи відпочинку.

Оббивка. Сучасний дизайн крісла доповнений вдалим поєднанням оббивних матеріалів – тканина яскравих кольорів гармонійно доповнює якісна екошкіра чорного кольору. Тканинні вставки крім декоративної ролі мають практичну функцію - вони розташовані в місцях максимального зіткнення з тілом для ще більш комфортної посадки.

Механізми. Механізм гойдання, встановлений у даній моделі, дасть можливість переривати роботу чи гру приємними сеансами розслаблення, не встаючи з улюбленого крісла. Газліфтдопоможе встановити оптимальну для Вашого зростання висоту сидіння. У верхньому положенні крісло має високу посадку, що підійде людям високого зросту.

Підлокітники. На широких пластикових підлокітниках встановлені м'які накладки - вашим рукам буде забезпечено надійну та комфортну опору.

Хрестовина. Ціліснолита хрестовина виготовлена ​​з міцного товстостінного пластику з внутрішніми ребрами жорсткості, що дозволить витримувати навантаження більше 150 кг. Структурні пластикові накладки-протектори на хрестовині допомагають зручно розташувати ноги, щоб вони не ковзали, і захищають поверхню хрестовини від подряпин та пошкоджень. Прогумовані роликові опори забезпечать кріслонеобхідну мобільність та підійдуть для будь-якого типу покриття підлоги.

Офісний стілець Аклас Григ PL TILT фіолетовий Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Офісний стілець Аклас Григ PL TILT фіолетовий в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Офісні стільці та стільці купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Офісні стільці та стільці и купити Офісний стілець Аклас Григ PL TILT фіолетовий в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Офісний стілець Аклас Григ PL TILT фіолетовий

Тип Геймерські крісла
База стільця Хрестовина з роликами
Матеріал оббивки Екошкіра, тканина
Особливість крісла Механізм хитання
Підголівник
Обладнання Хрестовина: пластик із накладками-протекторами
Підлокітники: пластик з м'якими накладками
Поперековий валик
Інтегрований підголовник із декоративними вирізами
Комфортне хитання
Колеса: пластикові
Максимальне навантаження 120 кг
Вага: 24 кг

* Технічні характеристики Офісний стілець Аклас Григ PL TILT фіолетовий можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Офісний стілець Аклас Григ PL TILT фіолетовий

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Аклас Григ PL TILT фіолетовий

Код товару: 137028
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 156929
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 163169
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →