Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Нівелір 1A Мультиметр DT-266C (40)

Код товару: 175787
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: 1A
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вимірювальні прилади Нівелір 1A Мультиметр DT-266C (40)

Виробництва компанії WHDZ призначені для вимірювання змінного струму до 1000A (у трьох піддіапазонах: до 20А, 200А і до 1000А), з функціями мультиметра: напруга (до АС 750В / DC 1000В), опір (5 ºC) . DT266C - прості та надійні струмові кліщі для виконання вимірювання струму, напруги, опору, температури та продзвонювання цілісності ланцюга.

Ціна: 688 грн
шт

Опис товару Нівелір 1A Мультиметр DT-266C (40)

 Токовимірювальні кліщі призначені для того, щоб вимірювати силу постійного та змінного струму в процесі роботи з токонесучими частинами електросистеми. Така функціональність визначається їх конструктивними особливостями: кліщі мають спеціальні щупи, усередині яких – феритові сердечники. Ці сердечники дозволяють створювати коливальний контур, у результаті утворюється значення індукції. Це значення прямо пропорційно силі струму, що проходить провідником. У кліщах струмовимірювальних також є вбудовані датчики, які фіксують це значення, перетворюючи його на значення сили струму. Результат відображається на мініатюрному рідкокристалічному дисплеї, якимтакож оснащені струмовимірювальні кліщі. Сучасні вітчизняні та зарубіжні виробники випускають струмовимірювальні кліщі кількох модифікацій. Відмінності ґрунтуються на основних та додаткових функціях. Так, розрізняють струмовимірювальні кліщі, призначені для вимірювання змінного струму, постійного струму, суміщені, високовольтні, призначені для вимірювання витоків струму (слабочні), мультиметром, цифрові, з підсвічуванням дисплея, з аналоговим виходом і з підключенням до комп'ютера. При монтажних або ремонтних роботах електроапаратури або цілої електромережі вам просто не обійтися без струмовимірювальних кліщів. Токові кліщі DT-266 допоможуть вам не тільки обчислити показанняпостійного та змінного струмів та опору, але й зробити продзвонювання електричного ланцюга. При цьому вам не доведеться переривати подачу електроенергії споживачам. Прилад оснащений міцним корпусом, який гарантує тривалу роботу. Дана модель кліщів здатна утримувати показання вимірювань навіть у режимі "DATA HOLD". Кліщі мають властивість індикації розряду батареї живлення. Для зручної фіксації показників прилад оснащений великим рідкокристалічним екраном, який індикує числа до 1999 року.ряді. На додаток до струмових кліщів цієї моделі йде батарейка 9В, вимірювальні щупи та чохол.

Нівелір 1A Мультиметр DT-266C (40) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Нівелір 1A Мультиметр DT-266C (40) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вимірювальні прилади купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вимірювальні прилади и купити Нівелір 1A Мультиметр DT-266C (40) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Нівелір 1A Мультиметр DT-266C (40)

Тип Мультиметри
Клас Lazer Немає даних
Лазерний діод Немає даних
Точність Немає даних
живлення Акумулятор
додаткові характеристики Постійна напруга (DCV) 0.2В-2-20-200-1000В
?
Змінна напруга (ACV) 200-600В
?
Постійний струм (DCA) -
?
Змінний струм (ACA) 20А-200-400А
?
Опір (Ω) 200Ом-20КОм-2МОм

* Технічні характеристики Нівелір 1A Мультиметр DT-266C (40) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Нівелір 1A Мультиметр DT-266C (40)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на 1A Мультиметр DT-266C (40)

Код товару: 360060
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 217300
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 127894
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →