Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Очищувач повітря Zelmer ZPU 5500

Код товару: 300799
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Zelmer
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Очищувачі повітря Очищувач повітря Zelmer ZPU 5500

Призначення: очищувач; Площа приміщень (м²): 20; HEPA-фільтр: HEPA; Стерилізація: регулювання продуктивності; нічний режим роботи; іонізатор; таймер; Управління: електронне; Продуктивність (м³/год): 140; Макс. рівень шуму (дБ): 30; Потужність (Вт): 35; Живлення: мережа;

Ціна: 6364 грн
шт

Опис товару Очищувач повітря Zelmer ZPU 5500

 Простий та ефективний

Турбота про якість повітря, яким ви дихаєте, останнім часом увійшла до трендів. Але не варто думати, що це просто данина моді. Дедалі більше шкідливих речовин з'являється у межах великих міст чи промислових центрів. Навіть у дрібних населених пунктах повітря не стає чистішим. Погіршення імунітету, погане самопочуття - це ознаки того, що вам необхідний очищувач повітря. Недорога модель Zelmer ZPU5500 здатна легко вирішити проблему очищення у невеликому приміщенні. Відмінний вибір і для спальні, і для робочого кабінету.
Стильний дизайн
Оскільки очищувач завжди знаходиться на видному місці, стиль корпусу Zelmer ZPU5500 пророблений досить детально. Модель має циліндричний корпус із матового пластику. Виглядає стильно, а знайти місце такому красеню буде зовсім не складно, особливо в сучасному інтер'єрі. Прилад розрахований на кімнату до 20 кв. м, а додаткова функція іонізації.

Очищувач повітря Zelmer ZPU 5500 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Очищувач повітря Zelmer ZPU 5500 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Очищувачі повітря купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Очищувачі повітря и купити Очищувач повітря Zelmer ZPU 5500 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Очищувач повітря Zelmer ZPU 5500

Основний метод очищення Мобільний
Функціональні можливості Система потрійної фільтрації: попередній фільтр, фільтр HEPA та вугільний фільтр
Світловий індикатор якості повітря (3 кольори: синій – гарна якість, помаранчевий – нормальна якість, червоний – погана якість)
Автоматична система: автоматичне регулювання швидкості обдування відповідно до якості повітря в приміщенні
Датчик пилу
3 швидкості: авто, низька, висока
Таймер 2/4/8 год

* Технічні характеристики Очищувач повітря Zelmer ZPU 5500 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Очищувач повітря Zelmer ZPU 5500

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Zelmer ZPU 5500

Код товару: 218238
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 249426
На замовлення, 1-3 дні
Rowenta PU3040F0 10750 грн
Код товару: 145632
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →