Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Beko ATP 7100 HF

Код товару: 302497
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Beko
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Очищувачі повітря Beko ATP 7100 HF

Щоденне перебування в будинку, приготування, прибирання, гра з домашніми улюбленцями вивільняє алергени та погіршує якість повітря в будинку, що може призвести до респіраторних розладів вашого здоров'я. Очищувачі повітря beko завдяки технології багаторівневої фільтрації та іонізації, видаляють найдрібніші частинки з повітря, такі як пил, грибки, пилок, частинки вовни домашніх улюбленців і можуть нейтралізувати респіраторні віруси.

Ціна: 1763 грн
шт

Опис товару Beko ATP 7100 HF

Очищувачі повітря beko мають фільтр попереднього очищення, із спеціальної багаторазової синтетичної тканини, яка затримує великі частинки пилу та вовни і продовжує термін служби системи, а тришаровий фільтруючий елемент НЕРА13 з активованим вугіллям, здатний затримувати до 99.97% частинок великих або рівних.

 

Іонізатор очищувачів повітря beko, збільшує ефективність фільтрів НЕРА, оскільки робить частинки пилу важчим завдяки приєднанню негативних іонів та нейтралізує (дезінфікує) органічні агенти, що передаються повітряним шляхом.

 

Компактний розмір двох моделей очисників повітря beko та їх різна потужність дозволяє легко підібрати необхідний варіант і розмістити в будь-якій кімнаті (ATP6100I - площею до 24 м², ATP7100I - площею до 36 м²).

 

Сенсорна панель управління зручна у використанні та не створить незручностей під час експлуатації обладнання. Очисник повітря має 3 рівні з

Beko ATP 7100 HF Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Beko ATP 7100 HF в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Очищувачі повітря купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Очищувачі повітря и купити Beko ATP 7100 HF в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Beko ATP 7100 HF

Площа кімнати, m2 35 м²
Функціональні можливості Автоматичний режим очищення повітря, Регулювання швидкості роботи вентилятора, Іонізатор, Нічний режим роботи

* Технічні характеристики Beko ATP 7100 HF можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Beko ATP 7100 HF

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Beko ATP 7100 HF

Код товару: 147859
На замовлення, 1-3 дні
MPM MKL-02 3440 грн
Код товару: 209092
На замовлення, 1-3 дні
MPM MKL-03 3655 грн
Код товару: 283658
На замовлення, 1-3 дні
MPM MKL-01 4042 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →