Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Очищувач повітря Rowenta PU3040F0

Код товару: 249426
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Rowenta
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Очищувачі повітря Очищувач повітря Rowenta PU3040F0

Очисник повітря Rowenta PU3040F0 має чотирирівневу систему фільтрів, яка поглинає 99,99% алергенів та частинок пилу в приміщенні лише за 4 хвилини. Дня модель не тільки гарантує ретельне очищення повітря, але й дозволяє контролювати процес очищення в режимі реального часу.

Ціна: 10750 грн
шт

Опис товару Очищувач повітря Rowenta PU3040F0

Очищувач повітря Rowenta PU3040F0
 
Очищувач повітря із системою фільтрів 
Компактний очисник повітря Rowenta PU3040F0 має чотирирівневу систему фільтрів, яка поглинає 99,99% алергенів та частинок пилу в приміщенні лише за 4 хвилини. Pure Air Genius використовує інтелектуальні датчики для контролю забруднення повітря у приміщенні та автоматично регулює його оптимальну продуктивність відповідно до виміряних значень. Він також оснащений розумним таймером із затримкою та функцією блокування від дітей.
 
4 рівня фільтрації 
Потужна система фільтрації забезпечує збирання 99,99% частинок пилу в 4 рівні. Перший фільтр піклується про більші частинки, такі якволосся або пил, фільтр з активованим вугіллям поглинає дим, запахи та органічні сполуки, а фільтр Allergy+ збирає дрібні частинки, такі як пилок, алергени, кліщі, бактерії та віруси. Нарешті, фільтр NanoCaptur+ ефективно видаляє формальдегід.
 
Швидке очищення повітря 
Очищувач повітря Rowenta Pure Air Genius має продуктивність фільтра 300 мл/год, яка очищає повітря лише за 4 хвилини (для приміщення площею 10 м2). Завдяки високій місткості він підходить для приміщень площею до 120 м2.
 
Інтелектуальна система
Pure Air Genius оснащений датчиками очищення повітря, відстежує забруднення повітря в режимі реального часу та автоматично регулює ступіньфільтрації.
 
Працює абсолютно тихо 
На найнижчій швидкості очищувач повітря не споживає більше енергії, ніж світлодіодна лампа. Його автоматичне керування завершується функцією автоматичного керування потужністю. Крім того, він не завадить вам працювати, тому що його рівень шуму складає всього 31 дБ за найнижчої швидкості.
 
З практичними функціями
Очищувач повітря Rowenta PU3040F0 з можливістю автоматичного відключення за таймером та відкладеним запуском до 8 годин забезпечує комфортне використання.
 
Ви можете керувати ним віддалено 
Очищувач повітря не тільки гарантує ретельне очищення повітря ввашому будинку, але також дозволяє контролювати процес очищення в режимі реального часу, навіть якщо ви не вдома. Все, що вам потрібно зробити, це встановити мобільний додаток на смартфон, щоб ви могли дистанційно керувати очищувачем повітря.

Очищувач повітря Rowenta PU3040F0 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Очищувач повітря Rowenta PU3040F0 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Очищувачі повітря купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Очищувачі повітря и купити Очищувач повітря Rowenta PU3040F0 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Очищувач повітря Rowenta PU3040F0

Площа кімнати, m2 120 м²
Основний метод очищення Вугільний фільтр
Функціональні можливості Іонізація
Очищення повітря
Обладнання Захист від дітей
Таймер
Датчик якості повітря

* Технічні характеристики Очищувач повітря Rowenta PU3040F0 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Очищувач повітря Rowenta PU3040F0

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Rowenta PU3040F0

Код товару: 145632
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342400
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 200531
На замовлення, 1-3 дні
Rowenta PU3080F0 12900 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →