Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Набір для творчості Xiaomi Wicue Board 12" LCD Multi color (WNB412) Red

Код товару: 309613
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Набори для творчості Набір для творчості Xiaomi Wicue Board 12" LCD Multi color (WNB412) Red

Xiaomi Wicue Board 12" LCD Multi color (WNB412) - версія з різнокольоровим полотном для малювання! Замалюйте швидкоплинні ідеї. Ви можете відобразити ті думки та образи, які швидко відвідали вас, і не втратити прекрасні малюнки. навички малювання, граючи з планшетом і вчитися малювання.

Ціна: 817 грн
шт

Опис товару Набір для творчості Xiaomi Wicue Board 12" LCD Multi color (WNB412) Red

Малюйте із високими технологіями. У дитячому планшеті використано полімерні гібридні матеріали, завдяки цьому у вас є безліч різних варіантів малювання ліній, що регулюються натиском. Більшість патентів, які використані у створення планшета, були створені в кремнієвій долині, у тому числі й нове покоління гнучкого екрану. Природний шрифт. Планшет чудово підходить для природного листа. Ваші очі не втомлюються від електромагнітного випромінювання. Вражаюча автономність у легкому корпусі. Планшет живиться однією батарейкою, якої вистачає більш як на 12 місяців, або 50 000 використання. Корпус завдяки використанню матеріалів легкий та міцний. Зручно носити із собою. Планшет виконаний із пластику ABS та полікарбонату. Ультралегкий, невагомий корпус, тому легко носити з собою.

Набір для творчості Xiaomi Wicue Board 12" LCD Multi color (WNB412) Red Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Набір для творчості Xiaomi Wicue Board 12" LCD Multi color (WNB412) Red в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Набори для творчості купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Набори для творчості и купити Набір для творчості Xiaomi Wicue Board 12" LCD Multi color (WNB412) Red в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Набір для творчості Xiaomi Wicue Board 12" LCD Multi color (WNB412) Red

Огляд LCD

* Технічні характеристики Набір для творчості Xiaomi Wicue Board 12" LCD Multi color (WNB412) Red можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Набір для творчості Xiaomi Wicue Board 12" LCD Multi color (WNB412) Red

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi Wicue Board 12" LCD Multi color (WNB412) Red

Код товару: 195718
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 195993
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 195719
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →