Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Набір для творчості Bambi MK 4533-1 Блакитний

Код товару: 301288
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Bambi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Набори для творчості Набір для творчості Bambi MK 4533-1 Блакитний

мольберт, папір, фломастери24шт, маркери 12кол, цв.олівці 24кол, акв.фарби 18кол, скріпки, губка, гумка, крейда, лінійка, пензлик, простий олівець, точилка, 208предм

Ціна: 602 грн
шт

Опис товару Набір для творчості Bambi MK 4533-1 Блакитний

Великий набір для малювання для дітей віком від 3 років. Він складається з 208 елементів, поміщених у барвистий естетичний чемодан, завдяки якому зменшується ризик втрати олівців, і водночас значно полегшує транспортування та використання набору дитиною, наприклад, під час подорожі. Завдяки валізі кожен елемент має своє місце, складну дошку, до якої можна прикріпити аркуші паперу. Мультинабір для творчості допоможе дитині навчитися малювати, активізує її пізнавальну діяльність та втілить у життя її творчі ідеї. Малювання позитивно позначиться розвиток дитячої уяви, фантазії, кмітливості, абстрактному мисленні, координації рухів,творчих навичок.

Переваги набору: -Різноманітність приладдя, що знаходиться в наборі; -практична та міцна валізка для безпечного зберігання та переміщення; - осередки набору ергономічні – групи предметів поділені на секції; -Легко використовувати та зберігати; -Суттєва економія при купівлі набору порівняно з придбанням товарів окремо.

Набір художника наділений найважливішими функціями, що розвивають: — Підготовка руки до письма; — привчає до акуратності та дисципліни; - покращує дрібну моторику рук; - Тренує уважність; — Розвиває мову через тренування дрібної моторики.

Комплектація: 12 товстих фломастерів; 24 тонких фломастерів; 48 пастельолійна; 24 кольорові крейди; 24 кольорові олівці; 18 акварельних фарб; 15 аркушів для малювання; 30 скріпок; 4 затискачі для мольберта; 1 простий олівець; 1 гумка; 1 точила; 1 палітра; 1 клей; 1 лінійка; 1 пензлик; 1 губка; 1 мольберт для малювання.

Переваги набору для малювання з мольбертом: - Зручний кейс із мольбертом; - Велика кількість предметів для малювання; - Різноманітна палітра кольорової гами; — привчає до організованості та акуратності; - Якісне виконання кожного елемента; - Безмежні можливості для творчості; - Безпечне транспортування елементів; - Все художнє приладдя під рукою; - Підійде для будь-якої вікової категорії; -Відмінний варіант для подарунка.

Набір для творчості Bambi MK 4533-1 Блакитний Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Набір для творчості Bambi MK 4533-1 Блакитний в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Набори для творчості купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Набори для творчості и купити Набір для творчості Bambi MK 4533-1 Блакитний в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Набір для творчості Bambi MK 4533-1 Блакитний

Огляд Набір для творчості
Вікова група 3+

* Технічні характеристики Набір для творчості Bambi MK 4533-1 Блакитний можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Набір для творчості Bambi MK 4533-1 Блакитний

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Набір для творчості Bambi MK 4533-1 Блакитний

Код товару: 195706
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 195700
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 195701
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →